Cum reușește Elena Gheorghe să evite capcana monotoniei în relația cu soțul său. Cei doi sunt împreună de 18 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 septembrie 2022, 16:32

Elena Gheorghe (36 de ani) și Cornel Ene (40 de ani) s-au cunoscut în urmă cu 18 ani, sunt căsătoriți din 2012 și au împreună doi copii  – un băiat, Nicholas Răzvan (10 ani) și o fată, Amelie Nicole (4 ani). Între Elena și Cornel există o relație bazată pe încredere și respect, iar îndrăgita cântăreață a dezvăluit, în cadrul unui interviu oferit publicației Fanatik, cum a reușit să evite capcana monotoniei în relația longevivă pe care o are cu soțul ei.

Elena a mărturisit că, într-o căsnicie sănătoasă, așa cum este a ei cu Cornel Ene, este foarte important ca partenerii să-și acorde spațiu, mai ales dacă lucrează împreună.

Eu și Cornel ne dăm spațiu, chiar dacă lucrăm împreună. El are activități separate, merge la kickbox, la studiu cu instrumentul la care cântă, sau cu prietenii lui în diverse locuri. Eu, la rândul meu, merg la pilates, cu prietenele mele în parc sau la film…

Și-n tot acest timp ni se face dor unuia de celălalt. În plus, petrecem timp de calitate împreună, fără copii. Plecăm la concerte și poate mai stăm o zi extra sau îi lăsăm pe cei mici la bunici și evadăm un weekend la munte sau la mare. Contează foarte mult să rupi rutina!

Eu, la un moment dat, l-am păcălit pe Cornel că trebuie să mergem la aeroport, să luăm pe cineva, iar acolo l-am anunțat că plecăm în Italia. Privirea lui a meritat toate eforturile. Trebuie să existe acțiuni care să facă relația mai interesantă în mod pozitiv – a precizat Elena Gheorghe, conform sursei menționate mai sus.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu, dezamăgit de rezultatele de la Eurovision 2022. „Ce să-i spui lui WRS?”

Citeşte şi: Cristian Piedone, după aflarea sentinței în dosarul Colectiv: „M-au luat nevinovat. Ca pe un câine m-au chinuit!”

Citeşte şi: Eurovision 2022. De ce s-au anulat voturile juriului românesc

Citeşte şi: Marc Anthony și fosta Miss Universe Paraguay s-au logodit. Ce diferență de vârstă este între ei

Artista a mai spus că dacă există certuri între ea și soț, acestea au ca tematică problemele profesionale. De aceea, comunicarea între parteneri trebuie să fie constantă, pentru aplanarea conflictelor care mai pot apărea uneori. În plus, disputele dintre doi parteneri, mai spune Elena, pot fi mai rapid și ușor rezolvate dacă partea feminină din cuplu este răbdătoare și discută cu soțul după ce se calmează.

Nu e bine să vorbim imediat, la cald, când suntem nervoși și tensionați. După părerea mea, trebuie să știi când să taci. Dacă el e nervos, eu tac. Asta am văzut și la părinții mei care sunt căsătoriți de zeci de ani. Când tata e nervos, mama îl lasă în pace, apoi când se calmează, îi explică pe îndelete punctul ei de vedere și totul se rezolvă. Până la urmă, secretul este în mâinile femeii pentru că ea, dacă este temperată și înțeleaptă, poate să gestioneze perfect micile disensiuni  – a mai spus Elena Gheorghe.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter