Elena Gheorghe, filmare de la 14 ani. „Cântăream cât nici în sarcină n-am avut”

De Unica.ro, pe

Elena Gheorghe (36 de ani) a publicat în mediul online o filmare din anul 2000, de când avea doar 14 ani, și „cânta despre Eminescu cu aceeași dragoste ca și astăzi”, la Cenaclul Flacăra. La vremea aceea, solista nu avea silueta pe care o are în prezent, ceea ce a stârnit un val de reacții în rândul urmăritorilor ei.

Elena Gheorghe, filmare de la 14 ani. „Cântăream cât nici în sarcină n-am avut”

„Wow, să nu te recunosc; Superbă Elena, și atunci și acum!; Nu cred că ești tu! Pfff, ai devenit cea mai bună versiune a ta; Ce mult seamănă fetița ta cu tine când erai tânără! Wow. Zici că sunteți gemene ❤; Nu pot să nu remarc diferența de atunci, cum arătai și cum arați acum, wow (schimbare mare)”, acestea au fost câteva dintre reacțiile postării.

Ulterior, la Insta Story, Elena a scris: „Pentru cei care au zis că m-am schimbat mult de atunci, așa e, au dreptate. Acolo aveam 14 ani. Cântăream cât nici în sarcină n-am avut și aveam nuanța mea naturală la păr, dar tot frumoasă eram, cel puțin așa mă văd eu acum. Mă iubesc și mă accept în orice etapă a vieții mele”.

„Au fost unele momente când nu m-am acceptat, ba chiar am fost foarte rea cu mine și aceste lucruri au avut repercusiuni, dar din greșeli învață omul. Cât despre pasiunea mea pentru muzică, încă arde în mine și mai zace atâta talent pe care n-am avut răbdare să-l descopăr, să-l scot în lumină”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fiul Elenei Gheorghe, Nicholas, a împlinit 9 ani: „M-ai învățat să iubesc”

Elena Gheorghe, schimbare surprinzătoare de look. Cum îi stă cu părul scurt?

Ce nepoțică frumoasă are Elena Gheorghe! Ania este adorabilă!

Elena și soțul ei, Cornel Ene (38 de ani), formează un cuplu de 16 ani. Perechea a aniversat 9 ani de mariaj în iulie 2021 și are doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas Răzvan (9 ani) și Amelie Nicole (4 ani).

Cum se menține cântăreața în formă după două nașteri

„Principiul este să ai mese la ore fixe. Dar la ore fixe! Nu că ai zis ora 13:00 și te prinde 13:30. Nu, ai zis ora 13:00, la maxim 13:10 trebuie să mănânci. Știu, e groaznic de greu. Dacă nu poți mânca masa de la ora 13:00, o iei pe cea de la 16:00. Orele de masă sunt: 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, iar ultima la 19:00. E un regim destul de strict, dar îți permite să mănânci cam ce vrei și poți combina”, declara Elena Gheorghe în urmă cu ceva timp, pentru VIVA!.

„Persoana care mi-a vândut acest pont, mi-a spus că ea, o dată sau de două ori pe săptămână, își face o masă doar cu dulciuri. Dacă la ora 16:00 vrea să mănânce numai dulciuri, mănâncă numai dulciuri. Chiar e super! Mănânci ce vrei și te menții sau slăbești. Bineînțeles, nu mănânci în cantități industriale”, a mai declarat solista atunci.

În plus, Elena are un stil de viață activ și o alimentație bogată în legume și fructe. Printre „trucurile” solistei se numără și sucul de țelină. Acesta stimulează funcția renală, acționează precum un antiinflamator, reduce tensiunea arterială și îmbunătățește sănătatea cardiovasculară, hidratează organismul, are efect relaxant, asigură un somn odihnitor și este benefic pentru piele.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter