Elena Gheorghe, marcată de problemele de sănătate avute: „A fost o perioadă cu multă suferință”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 07 februarie 2023, 16:31

Elena Gheorghe și-a luat o pauză forțată și a renunțat la câteva concerte, timp în care s-a luptat cu anumite probleme de sănătate. Deși nu vrea să ofere mai multe detalii despre afecțiunea care i-a dat viața peste cap, artista dă de înțeles că a fost vorba de ceva grav.

Lupta dusă a făcut-o însă să se regăsească, să acorde mai multă atenție lucrurilor care contează și pe care le pierduse din vedere.

Elena Gheorghe, zdruncinată de boală

Elena Gheorghe mărturisește că a traversat o perioadă cu multă suferință, dar orele de recuperare au dat rezultate.

“A fost vindecătoare perioada în care am lipsit, a vindecat și încă mai vindecă ce am neglijat anul trecut, sănătatea și timpul pe care trebuie să mi-l acord mie și celor mai importanți oameni, adică familiei mele. Ca să înveți o lecție prețioasă, se pare că trebuie să treci prin ceva zdravăn care să te scuture bine și să te “ imobilizeze”, să nu mai ai “timp” și posibilități să fugi în exterior, ci să te oblige să vezi ce e în tine, ce îți dorești și cum alegi pur și simplu să fii.

Chiar dacă a fost o perioadă cu multă suferință, m-a ajutat extrem de mult, pentru că întotdeauna când ieși din zona de confort, fie chiar și cu sănătatea, nu poate decât să schimbe ceva în tine, desigur că noi alegem dacă în bine sau în rău”, mărturisește Elena Gheorghe pe o rețea de socializare.

A reluat concertele și pregătește o surpriză

Acum, solista vine cu vești minunate. Elena Gheorghe reia concertele pe care le-a amânat și pregătește un nou spectacol la Sala Palatului.

“Deși în momentele acute nu mi-a stat gândul decât la cum să mă repar, iată că am reușit prin recuperare fizică ( 4-5 ore pe zi) să îmi revin ca să pot susține evenimentele pe care le-am avut la sfârșit de ianuarie și început de februarie. Ba mai mult de atât, această perioadă m-a încărcat atât fizic, cât și emoțional, ca să gândesc și noul concert de la Sala Palatului, pe care anul acesta l-am programat de ziua numelui meu, adică pe 21 mai, de Constantin și Elena.

Așa că dragii mei, mă bucur din suflet să va spun că anul vom face un show de zile mari la Sala Palatului în București dar și la Bacău”, mai spune vedeta.

Elena Gheorghe și-a sărbătorit tatăl la munte

Elena Gheorghe și-a strâns familia la Poiana Brașov, în urmă cu câteva zile, și și-a aniversat tatăl.

“La mulți ani sănătoși și frumoși, tati! Ne bucurăm că și anul acesta ținem tradiția și te sărbătorim la munte. De ziua ta a fost cel mai frumos, a nins căaîn povești și am petrecut în familie, în locația noastră de suflet  Mulțumim tuturor pentru urări și mă bucur să revin aici în online”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter