Elena Gheorghe a schimbat 7 ținute spectaculoase în timpul concertului de la Sala Palatului

De Adelina Duinea, pe

Elena Gheorghe (36 de ani) a susținut un concert incendiar la Sala Palatului. Solista a schimbat 7 ținute, a purtat bijuterii în valoare de 80.000 de euro și accesorii lucrate de un designer român care a colaborat, printre mulți alții, și cu Lady Gaga (36 de ani).

Elena Gheorghe a schimbat 7 ținute spectaculoase în timpul concertului de la Sala Palatului

Concertul „Armâna mea” are o însemnătate specială pentru artistă, muzica machedonească fiind parte din cultura și identitatea ei.

„Am purtat 7 ținute la care au lucrat peste 20 de croitorese timp de câteva săptămâni. (…) Mi-am dorit materiale prețioase și volume”, mărturisește artista. Una dintre ținute a inclus o pelerină cu volane care a cântărit 10 kilograme.

Pentru a se schimba între momentele artistice, Elena a avut parte de ajutor. „Aveam la dispoziție doar un minut și jumătate. În acest interval trebuia să-mi schimb și coafura, și accesoriile, nu doar ținuta. Le mulțumesc celor 7 fete care au fost în culise, pe toată perioada concertului, și m-au ajutat să mă schimb. A fost un adevărat maraton (râde). Cel mai mult m-au amuzat reacțiile oamenilor care nu înțelegeau cum reușeam să mă schimb atât de repede”, a mai spus.

Elena Gheorghe a purtat bijuterii în valoare de 80.000 de euro

Elena Gheorghe a purtat bijuterii în valoare de 80.000 de euro cu diamante, rubine, safire, topaz și diamante albastre. De asemenea, cântăreața a purtat o coroană semnată de celebra Lory Sun, româncă stabilită în SUA care a colaborat cu artiste precum Lady Gaga, Thalia, Cardi B sau Janet Jackson.

„Emoțiile au fost diferite de data aceasta. Cred că intensitatea sentimentelor a fost direct proporțională cu timpul care s-a scurs în acești ani petrecuți departe de public. A fost o reîntâlnire mult așteptată și plină de recunoștință față de oamenii care mă iubesc. Am avut alături de mine toți membrii familiei, prietenii, dar și persoane speciale care m-au cunoscut doar prin intermediul muzicii, acest limbaj care ne înalță și ne unește dincolo de orice barieră. Oamenii au dansat, au cântat, s-au simțit bine, s-au «dezlănțuit», cum s-ar zice, lucru care m-a bucurat nespus. Sala Palatului a fost parcă neîncăpătoare, așa că, pentru anul viitor, mă gândesc să găsesc o locație mai mare”, mărturisește Elena.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Elena Gheorghe, schimbare surprinzătoare de look. Cum îi stă cu părul scurt?

Ce nepoțică frumoasă are Elena Gheorghe! Ania este adorabilă!

Evenimentul a început cu cea mai nouă piesă a solistei, hit-ul „Ya-Mi Ya-Mi”, o melodie fresh pe care publicul a intrat imediat în atmosfera de petrecere.

Primul invitat de marcă al Elenei a fost Gicu Coadă, o legendă a muzicii armânești, alături de care a interpretat piesa „Ina Ina Gione”. Pe scenă au mai urcat Gigi Sima și Dani Peanci, două nume de referință ale muzicii machedonești.

Nikos Papadopoulos a venit cu un vibe aparte, de vacanță, pe acordurile piesei „Thelo Na Me Nioseis”, iar un alt moment spectaculos a fost duetul Elenei cu Theo Rose. Solistele au ridicat în picioare sala arhiplină cu melodia lor, „Lumina”. „Mă bucur nespus că am cântat cu Elena, unul dintre modelele mele din copilărie”, a spus Theo emoționată, în timp ce părăsea scena.

Trupa de dansatori „Vanghilizmo” a făcut furori datorită coregrafie spectaculoase, dar și costumelor populare aromâne.

„Le mulțumesc colegilor de scenă, staff-ului, invitaților mei și, nu în ultimul rând, soțului meu, Cornel, care m-a suportat eroic în această perioadă de stres și pregătiri, și a fost alături de mine cu sufletul, cu talentul lui de muzician, cu abilitățile extraordinare de organizare, dar și cu cele mai bune sfaturi”, a declarat cântăreața după spectacol.

Credit Foto: Dan Niculescu, Petru Ivu  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter