Fiica Madonnei, gonită de la evenimentul Marc Jacobs. Ce „tratament” a primit vedeta

De Simona Tudorache, pe

Lourdes Leon a fost izgonită de la prezentarea de modă Marc Jacobs, de joi, din Manhattan. Tânăra de 26 de ani a fost întoarsă din drum de agenții de securitate care i-au spus că a ajuns prea târziu la Park Avenue Armory și că ușile s-au închis, scrie presa străină.

Lourdes, pe care Madonna a avut-o în 1996 împreună cu iubitul ei de atunci, Carlos Leon, a resimțit din plin lovitura, pentru că în 2021 a fost fața campaniei de primăvară a brandului de modă.

Fiica Madonnei, trimisă acasă de agenții de securitate

Într-un videoclip care a devenit viral pe TikTok, o voce masculină povestește că Lourdes a sosit la locul de desfășurare la 18.00, și ora la care trebuia să înceapă și evenimentul. După ce au deliberat cu securitatea, lui Lourdes și bărbatului cu care sosise li s-a spus că nu mai au acces la eveniment. Mulțimea a început apoi să scandeze „Lasă-o să intre!”, înainte ca un alt spectator să se adreseze agentului de securitate: „Nu știi cine este ea?”

Din păcate pentru vedetă, agenții de securitate au fost de neclintit. Ei și-au păstrat poziția și au forțat-o să se întoarcă la mașină.

Lourdes Leon are de suferit când nu e cu Madonna

Spectacolul Marc Jacobs a adunat numeroase celebrități, precum Emily Ratajkowski, Nicky Hilton Rothschild și Ashley Graham.

Lourdes nu a avut astfel de probleme când era însoțită de faimoasa ei mamă, deoarece cele două au participat adesea la evenimente împreună. Madonna și fiica ei au fost fotografiate în septembrie la show-ul Tom Ford, la Săptămâna Modei de la New York.

Anul trecut, în iunie, Lourdes a urcat pe podium pentru a închide spectacolul lui Marine Serre. În ultimii ani, starleta a apărut în campanii pentru Marc Jacobs, Swarovski și Jean Paul Gaultier, favoritul Madonnei.  Leon a devenit, de asemenea, un fel de muză pentru marca de lenjerie intimă Savage X Fenty a Rihannei.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter