Fiica lui Robbie Williams, domnișoară de onoare la nunta prințesei Eugenie a Marii Britanii

De Oana Savin, pe
Fiica lui Robbie Williams a fost aleasă domnișoară de onoare la nunta prințesei Eugenie a Marii Britanii, nepoata reginei Elisabeta a II-a, ce va avea loc pe 12 octombrie.

Prințul George și prințesa Charlotte vor face parte din alaiul de domnișoare și domni de onoare. Charlotte va fi secondată de Theodora „Teddy” Rose, fiica artistului Robbie Williams și a actriței Ayda Field, în vârstă de 5 ani. De asemenea din alai va face parte și Maud Windsor, fiica lordului Freddie Windsor și a actriței Sophie Winkleman, care are 4 ani, notează Daily Mail.

Pe de altă parte, prințul George va fi acompaniat de Louis de Givenchy, fiul bancherului francez Olivier de Givenchy.

Citește și: Gisele Bundchen, cel mai bine plătit model din lume, se retrage. Care este motivul deciziei sale

Eugenie, fiica prințului Andrew și a ducesei de York, Sarah, se va căsători cu Jack Brooksbank, un comerciant de vinuri care nu deţine un titlu nobiliar. Cei doi au o relație de șase ani și s-au logodit la începutul lunii ianuarie, în timp ce se aflau în vacanță în Nicaragua.

Casa Regală a confirmat informația privind logodna pe 22 ianuarie.

Eugenie s-a mutat recent într-un apartament de trei camere de lângă palatul Kensington, unde este vecină cu verii ei prinţii Harry şi William.

Prinţesa Eugenie Victoria Helena de York, născută pe 23 martie 1990, este mezina prinţului Andrew, al treilea copil al reginei Marii Britanii și al prințului Phillip.

Citește și: Serena Williams a fost la un pas de moarte. Soțul său a făcut dezvăluirea

Eugenie este a noua în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.  Deşi nu trebuie să ceară consimţământul reginei pentru a se căsători, apropiaţi ai familiei regale spun că prinţesa Eugenie a făcut acest lucru, în semn de respect şi pentru că este foarte apropiată de bunica sa.

Căsătoria va fi oficiată la Capela St George de la Castelul Windsor, unde prinţul Harry, vărul lui Eugenie, s-a căsătorit cu actriţa americană Meghan Markle, pe data de 19 mai.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter