Fetița Elenei Gheorghe are cont pe Instagram de la 3 luni

De Unica.ro, pe
Elena Gheorghe (32 ani) este foarte mândră de copiii ei. Nicholas Răzvan are 6 ani, iar Amelie Nicole abia ce a împlinit 7 luni. Amândoi seamănă mult cu mama lor, iar artista se mândrește cu ei pe rețelele de socializare. Puțină lume știe însă că Amelie Nicole are cont pe Instagram, de la 3 luni!

Înainte ca Amelie Nicole să se nască, Elena Gheorghe ne mărturisea că primul copil a împlinit-o ca femeie, dar că și-a dorit foarte mult și o fetiță, pentru ca Nicholas să nu fie singur la părinți – „Voi fi fericită să văd cum se iubesc cei doi copii, unul pe celălalt. Va doresc tuturor să aveți parte de familie, pentru că familia înseamnă echilibru și de acolo pleacă tot”, ne spunea artista cu o lună înainte de venirea pe lume a fetiței ei.

A post shared by Amelie (@amelienicoleofficial) on

La doar 3 luni de la nașterea lui Amelie Nicole, Elena i-a făcut micuței cont pe Instagram și postează ocazional fotografii cu „bebelinda”, așa cum îi place ei să o alinte. În doar 4 luni, fetița a strâns deja peste 8.000 de fani pe rețeaua de socializare!

A post shared by Amelie (@amelienicoleofficial) on

Cum arată fetița Elenei Gheorghe la 7 luni

Pe 15 februarie, Amelie Nicole a împlinit 7 luni, ocazie cu care mămica ei celebră a mai postat o fotografie cu micuța pe Instagram. Amelie este foarte drăgălașă și îi seamănă mult Elenei. Uite cât de scumpă e fetița Elenei Gheorghe la doar 7 luni!

A post shared by Amelie (@amelienicoleofficial) on

Foto: Instagram.com/amelienicoleofficial / Facebook.com/elenagheorgheoficial

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter