EXCLUSIV! Simone Ashley, actrița principală din „Bridgerton”, ne-a spus toate secretele noului sezon

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Joi, 24 martie 2022, 13:46

Simone Ashley, actrița principală din al doilea sezon al serialului-fenomen „Bridgerton”, de pe Netflix, ne-a vorbit în exclusivitate despre noul sezon.

„Bridgerton” este al doilea cel mai urmărit serial Netflix din toate timpurile, și pe bună dreptate — ne-a cucerit cu intrigile savuroase, vestimentația de epocă și pasiunea neîncorsetată dintre personajele principale. Dacă primul sezon ne-a arătat povestea dintre Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) și Simon Basset (Regé-Jean Page) al doilea sezon vine cu intrigi noi, și personaje noi, de care te vei îndrăgosti încă din primul episod.

Produs de Shondaland și Chris Van Dusen, al doilea sezon din serialul „Bridgerton” urmărește povestea lui Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), fiul cel mare din familie, în căutarea lui pentru soția ideală. Căutările lui par să fie în zadar, până când le întâlnește pe surorile Sharma, venite tocmai din însorita Indie: Kate (Simone Ashley) și Edwina (Charithra Chandran).

EXCLUSIV! Simone Ashley, actrița principală din „Bridgerton”, ne-a spus toate secretele noului sezon

Romantic și scandalos exact cât trebuie, noul sezon din „Bridgerton” ne-a captivat de la început până la sfârșit. Acesta poate fi urmărit pe Netflix, începând cu data de 25 martie.

Până atunci, descoperă alături de noi secretele savuroase ale acestui sezon, într-un interviu exclusiv cu Simone Ashley.

Ținând cont că primul  sezon din „Bridgerton” a avut atât de mult succes, cum a fost să te alături noului sezon? 

A fost foarte distractiv. Sunt pur și simplu recunoscătoare că sunt parte din acest sezon. Țin minte că am auzit de primul sezon atunci când a fost lansat aproape de Crăciun, și filmam la „Sex Education” pe atunci. Eram cu toții în mașină și toată lumea discuta despre „Bridgerton”, așa că să am oportunitatea să joc în el este ceva foarte, foarte entuziasmată. Am aflat că am primit rolul când lucram la alt proiect și nu am putut să spun nimănui la început.

„Bridgerton” are fani foarte dedicați, care au citit cărțile și care sunt foarte entuziasmați pentru fiecare aspect al serialului. Cum reușește sezonul doi să rămână fidel cărților și totuși să extindă povestea în moduri noi și interesante?

Una dintre cele mai interesante schimbări este că au creat această nouă familie care sosește în oraș, o familie din sud-estul Asiei. În cărți, personajul meu are numele de Kate Sheffield, dar în serial ea este Kate Sharma. Kate este foarte cunoscută și iubită de fanii cărților. Este o femeie puternică, independentă, focoasă, isteață, inteligentă, și cred că acestea au fost aspectele esențiale pe care am vrut să le scot în evidență jucând-o; este cineva care chiar își folosește creierul, e destul de isteață și are etichetă, dar totuși simte această nevoie de a-și urma inima.

EXCLUSIV! Simone Ashley, actrița principală din „Bridgerton”, ne-a spus toate secretele noului sezon
De la stânga la dreapta: Lady Danbury (Adjoa Andoh), Edwina Sharma (Charithra Chandran), Mary Sharma (Shelley Conn) și Kate Sharma (Simone Ashley)

„Bridgerton” este cunoscut pentru că este un serial foarte divers și inclusiv. Ce a însemnat pentru tine să ai un rol principal feminin, în calitate de actriță din Asia de Sud-Est?

A fost incredibil. Și cred că asta se datorează scenariștilor noștri incredibili și directorului, Chris Van Dusen, care a fost categoric în a încuraja diversitatea în rândul scenariștilor. Sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru, pentru că demonstrează că un singur gând, o idee, s-a răspândit ca o undă și m-a adus unde sunt acum.

Kate nu se sfiește niciodată să spună exact ceea ce gândește. A fost captivant să intri în pielea unui asemenea personaj principal?

Absolut. Kate deține multă putere și atunci când este silențioasă. Își alege bătăliile, și sunt momente când tace pentru a se ține de planul ei, pentru a nu stârni prea mult apele și pentru a-și menține eticheta. Este incredibil de deșteaptă, și știe care sunt prioritățile ei. Mai este și înțeleaptă și are modestie. Știe că nu este perfectă, și nu întotdeauna ia deciziile perfecte. Asta îmi place mult la ea.

EXCLUSIV! Simone Ashley, actrița principală din „Bridgerton”, ne-a spus toate secretele noului sezon
Kate Sharma (Simone Ashley) și Edwina Sharma (Charithra Chandran)

Ne poți spune mai multe despre rolul lui Kate în cadrul familiei, și despre dinamica familiei Sharma?

Este o dinamică orientată mult pe femei. O avem pe Kate, apoi sora ei mai mică, Edwina, și mama lor, Mary. Din păcate, surorile și-au pierdut tatăl în urmă cu mai mult timp. Uneori, moartea unui membru al familiei poate să despartă o familie, dar din fericire, pe ele trei le-a apropiat. Kate a preluat un rol protector față de Mary și Edwina, și cred că uneori are tendința de a controla. Trebuie să ia decizii în numele tuturor, iar asta poate fi un lucru bun și un lucru rău.

Mary încă procesează și jelește pierderea soțului său, iar revenirea în Anglia îi trezește trauma. Asta îi aduce multe responsabilități lui Kate, anume să aibă grijă de Edwina și să se asigure că aceasta se căsătorește cu cine trebuie. În calitate de soră, simte o mare datorie. Kate nu a venit în Londra dorind un soț sau să se căsătorească, se concentrează numai pe Edwina.

Citește și: Kate Middleton, apariție impecabilă la parada militară de Ziua Națională a Irlandei

Citește și: Anca Serea, despre o perioadă „nefericită” din viața ei: „Pur si simplu am căzut pe stradă”

Citește și: Cele patru mâncăruri de care membrii Familiei Regale nu se ating niciodată

Citește și: Anca Serea, despre o perioadă „nefericită” din viața ei: „Pur si simplu am căzut pe stradă”

Una dintre temele centrale și emoționale ale acestui sezon este cea a iubirii dintre surori. Ne poți spune despre relația specială dintre Kate și Edwina?

Să fii în altă țară și să ai pe cineva care te înțelege, care îți știe căminul și cu care ai amintiri nostalgice — cineva care îți este precum cea mai bună prietenă — reprezintă baza unei relații speciale. Este o relație de împământare, foarte blândă și plăcută. Kate și Edwina se adoră una pe alta indiferent de ce diferențe le separă. Au personalități diferite, dar se apreciază mult una pe cealaltă pentru asta.

EXCLUSIV! Simone Ashley, actrița principală din „Bridgerton”, ne-a spus toate secretele noului sezon
Kate Sharma (Simone Ashley) și Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey)

Ne poți spune despre conflictul interior al lui Kate legat de simțul datoriei și ideea de a face ceea ce alții se așteaptă ca ea să facă?

Kate simte uneori greutatea întregii lumi pe umerii ei, în calitate de soră mai mare a familiei. Are multe responsabilități, similar cu Anthony. Ea resimte un conflict în acest sens, pentru că și-a pierdut tatăl — și-a pierdut ambii părinți biologici — așa că într-un fel este ca un lup singuratic. Nu s-a pus niciodată pe ea însăși pe primul loc și nu și-a confruntat trauma. Și cu siguranță fuge de înfruntarea acelor sentimente. Cred că pentru ea este mai ușor să îi pună pe alți oameni pe primul loc.

Relația dintre Kate și Anthony Bridgerton este o serie complexă de neînțelegeri, frustrări și negare. Ne poți vorbi despre dinamica lor din acest sezon?

Câteodată, atunci când întâlnești pe cineva care are aceleași trăsături ca tine, te poate frustra și enerva. Asta se întâmplă des cu Kate și Anthony. Sunt incredibil de similari. Sunt forțați să petreacă mult timp împreună din cauza situației în care se află și a felului în care se desfășoară lucrurile, iar curând acea frustrare se transformă în ceva mai jucăuș, ceva mai tandru. Sunt multe lucruri pe care amândoi le găsesc enervante la cealaltă persoană, dar acest lucru se întâmplă pentru că ei se văd ca într-o oglindă.

Amândoi și-au pierdut tații, amândoi sunt cu inimile frânte și încă procesează sentimentele care vin odată cu pierderea. Asta i-a făcut pe ambii să ia unele decizii bizare, după cum am observat în primul sezon la Anthony. Este ceva foarte special să întâlnești pe cineva care are aceleași temeri ca tine, aceleași suferințe ca tine. Vezi toată nebunia care ar putea să intimideze pe alți oameni, dar vezi și că acel om este o persoană bună în spatele nebuniei. Când Anthony își iese din fire și îi respinge pe cei din jur, este de asemenea special să aibă pe cineva care îi spune „Poți să mă respingi cât vrei, dar nu plec nicăieri”.

EXCLUSIV! Simone Ashley, actrița principală din „Bridgerton”, ne-a spus toate secretele noului sezon
Kate Sharma (Simone Ashley) și Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey)

Kate are o relație interesantă și cu Lady Danbury (Adjoa Andoh), care le sponsorizează pe femeile din familia Sharma în acest sezon. Ne poți spune mai multe despre relația lor?

Kate este obișnuită să obțină ceea ce vrea, fiind sora mai mare din familie, dar femeile au fost invitate să stea în casa lui Lady Danbury, această casă nefiind căminul lui Kate. Ea este un oaspete acolo, și este foarte conștientă de acest lucru. Nu poate mereu să facă ce vrea, nu mai are la fel de mult control. Iar Lady Danbury o ține puțin din scurt pe Kate. Kate își întâlnește nașul, și este forțată să accepte anumite lucruri, să urmeze anumite sfaturi, să i se spună când greșește și să fie ghidată. Kate se contrazice cu Lady Danbury, dar o și respectă și ascultă de ea. A fost o dinamică foarte distractiv de jucat cu Adjoa.

Kate merge la niște baluri foarte luxoase acest sezon. Cum a fost să filmezi acele scene somptuoase?

A fost o plăcere. Sunt scene incredibil de frumoase și toată lumea muncește pentru a le transforma în realitate. Dansatorii chiar fac totul. Sunt niște oameni foarte talentați și grozavi, care repetă toată ziua acele dansuri, din nou și din nou. Și le iese de fiecare dată. Eu am crezut că învățarea coreografiei va fi foarte dificilă, pentru că mă cam emoționez când vine vorba de dansat, dar coregraful nostru, Sean „Jack” Murphy a explicat totul pas cu pas.

Oricând voiam să repetăm, puteam merge la studio să repetăm. La un moment dat dansul ajunge să fie parte din tine și pur și simplu te bucuri de el, iar punctul central devine scena și conexiunea cu partenerul tău de dans. Dar mănușile fac totul. La studio ești în pantaloni sport când repeți, iar când vii pe platou porți rochia, pantofii, corsetul și toate cele, ai părul făcut și makeup-ul aplicat. Dar de îndată ce îți pui mănușile, parcă e altceva.

EXCLUSIV! Simone Ashley, actrița principală din „Bridgerton”, ne-a spus toate secretele noului sezon
Kate Sharma (Simone Ashley) și Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey)

Ai amintiri amuzante legate de filmarea acestui sezon?

Mereu mă gândesc la cursele regale de cai. A fost prima săptămână de filmare pentru mine și a fost perfect, pentru că era o vreme frumoasă, minunată, și eram toți acolo, iar acel moment a fost pentru mine primul când am reușit să gust din lumea „Bridgerton”. Pur și simplu iubesc acea scenă, pentru că este prima dată când o vedem pe Kate jucându-se și încurajând caii, rupându-și mănușile și făcând un pariu. Începi să vezi acea parte din ea. Lumea din jur o privește drept o fată bătrână, cu tendințe de șefă, dar în această scenă chiar se relaxează.

Cum a fost să filmezi faimoasa scenă Pall Mall la Aubrey Hall, și de ce este ea atât de importantă pentru relația dintre Kate și Anthony?

A fost foarte distractiv, practic am jucat-o în timp real, așa că au fost multe țipete. Ambele personaje sunt genul sportiv. El se luptă în dueluri, ea călărește, amândoi sunt extrem de competitivi. Jocul de Pall Mall îi forțează să se joace și să uite de datoriile lor în calitate de frați mai mari, să uite de responsabilități și pur și simplu să se joace unul cu altul. În momentele astea găsesc motive să râdă, când cad în noroi și găsesc un teren comun. Și este enervant când unul dintre ei se gândește „Oh, de fapt nu te plac, dar mă faci să râd și să mă relaxez” și apoi sunt forțați să se depărteze.

Foto – Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter