EXCLUSIV! Pepe nu «scapă» de Oana Zăvoranu

De Unica.ro, pe

Dispărută” pentru o perioadă din peisajul showbizului autohton, năbădăioasa Oana Zăvoranu (39 de ani) se pregăteşte să revină în forţă, după mai multe spitalizări şi o încercare de suicid.
Trustul care i-a întins o mână de ajutor când era la ananghie este chiar Antena 1, post de televiziune unde de altfel lucrează şi Pepe (33 de ani), fostul ei soţ, de care cea poreclită “Querida” s-a despărţit în urmă cu doi ani, cu mare tam-tam.Oana şi Pepe s-au certat ca la uşa cortului, s-au dat, pe rând, în judecată, din te miri ce, iar acum, la doi ani de la tot acest circ mediatic, cei doi foşti soţi se reîntâlnesc.
Citeste si 5 motive pentru care Oana Zăvoranu seamănă cu Michael Jackson
 
De data aceasta, vor fi colegi de muncă la Antena 1, postul de televiziune care i-a ofertat pe amândoi, ştiut fiind faptul că simpla lor prezenţă aduce audienţe-record.
La numai o săptămână după ce latino-loverul Pepe a semnat un contract foarte avantajos pentru emisiunea-concurs „Te cunosc de undeva”, ieri, şi fosta lui soţie s-a înţeles, în principiu, cu şefii din Băneasa, pentru a filma într-un sitcom, alături de actorul Andrei Duban.
Apropiaţii lor ne-au declarat că sumele pe care Pepe şi Oana le vor încasa pentru prestaţia lor artistică sunt de ordinul miilor de euro.
Citeste si Împăcare istorică! Vezi cu ce bărbat face pace Oana Zăvoranu
 
Contactat de ziarul Libertatea, legat de acest subiect, cântăreţul de muzică latino crede că nu sunt mari şanse să dea nas în nas cu noua sa colegă de trust: „Sincer, mie nu-mi face plăcere această asociere de imagine cu ea şi sunt convins că nici ei. Se fac doar speculaţii, pornind de la faptul că probabil vom fi colegi. Eu filmez la Snagov şi-mi cunosc deja colegii, sunt cei de la «Te cunosc de undeva». Cu ei mă văd, nu am treabă cu altcineva. Important este ca fiecare să-şi facă treaba aşa cum trebuie, nu altceva. Păcat că în loc să se vadă partea curată a proiectelor, ne întoarcem în timp, cu astfel de lucruri”.
«Avem toţi nevoie de veşti bune»
La rândul său, Oana a aşteptat cu sufletul la gură ziua de ieri, care s-a dovedit a fi hotărâtoare pentru cariera ei, intrată, în ultimul timp, într-un con de umbră.
Citeste si POZE: Oana Zăvoranu, fericită de Crăciun alături de mama ei
 
Fără a da amănunte, vedeta şi-a postat pe pagina sa de socializare următorul mesaj: „Pentru mulţi, ziua de luni este una obositoare, pentru că vine după weekend. Şi pentru mine, de cele mai multe ori este aşa, dar de data asta aştept o veste şi există şanse 99,99% ca această veste să fie aşa cum mi-o doresc eu…”.
Misteriosul mesaj al Oanei Zăvoranu se încheie cu o urare de bine pentru toţi admiratorii ei: „Cred că avem toţi nevoie de veşti bune, de lucruri frumoase care să ni se întâmple în viaţa noastră pentru a putea merge mai departe cu gânduri pozitive, forţe proaspete şi o energie bună… Vă doresc ca ziua de luni să vă aducă ceea ce numai sufletul vostru ştie şi aşteaptă!”.
Citeste mai multe despre Oana Zavoranu si Pepe, din nou impreuna, pe Libertatea.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter