Gabriela Marin, actrița care le imită pe Dana Budeanu și Denise Rifai la Cronica Cârcotașilor: „Personajul care îmi dă bătăi de cap este…” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 mai 2023, 11:30

Gabriela Marin, actrița care le dă viață unor personaje precum Diana Soșoacă, Dana Budeanu și Denise Pilafai, la „Cronica Cârcotașilor”, este profesor de yoga!

Gabriela Marin, vedeta de la Cronica Cârcotașilor, emisiunea de la Prima TV, a început să facă yoga în pandemie și i-a plăcut atât de mult încât a decis să urmeze cursuri pentru a obține o diplomă acreditată de instructor.

Gabriela Marin, de la Cronica Cârcotașilor, practică yoga în timpul liber

Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor predă yoga
Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor predă yoga

Gabriela Marin nu are foarte mult timp liber, însă atunci când poate predă yoga prietenilor, după cum a declarat în interviul acordat, în exclusivitate, pentru UNICA.RO.

Vedeta Prima TV a dezvăluit și ce alte pasiuni mai are, cât de greu este să interpreteze anumite roluri la “Cronica Cârcotașilor”, dar și cum este relația cu jumătatea ei.

Gabriela Marin a vorbit deschis și despre defecte, unul dintre ele, spune ea, ar fi că întârzie mai peste tot. Acest lucru s-a întâmplat chiar și la cununia ei.

Citește și: Cum arată Dana Budeanu nemachiată, la 43 de ani: „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

Citește și: Dana Budeanu dă verdictul: „Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin!” 

Citește și: Cum se înțelege Dana Budeanu cu fostul soț. Stilista și Radu Budeanu au împreună două fete gemene

Gabriela, ești un mix extrem de interesant și, deopotrivă, minunat: actriţă, pasionată de artă, meditaţie şi mindfulness, practicant de dansuri sportive de la vârsta de 8 ani, o femeie frumoasă și parte din echipa unei emisiuni de succes, ”Cronica cârcotașilor”. Mai e ceva de adăugat ce nu știm?

Mulțumesc frumos. Ar mai fi de adăugat faptul că am o colaborare muzicală interesantă cu DJ Robert Georgescu & White care durează de vreo doi ani deja. Am scos câteva piese frumoase care au prins destul de bine la public. Si, de asemenea, mi-am împrumutat vocea și ca să dau viață unor personaje din romane pe care le puteți găsi pe cea mai cunoscută platformă online de audiobook-uri.

Gabriela Marin, profesor de yoga: „Predau mai mult pentru prieteni, însă mă bucur că am dus cursul la bun sfârșit”

Am descoperit, deci, și această pasiune pentru “voice acting”. Iar ca hobby, având deja această înclinație către mindfulness. Am început să practic yoga în pandemie, cât am stat în carantină. Mi-a plăcut atât de mult atât partea fizică cât și întreaga filosofie din jurul acestui stil de viață, încât m-am hotărât să aprofundez printr-un curs de instructor de yoga.

Am reușit să termin cursurile într-un an, în măsura în care am avut timp liber. Iar în ianuarie anul acesta, am obținut diploma acreditată de profesor de yoga. Predau mai mult pentru prieteni, însă mă bucur că m-am ambiționat și am dus cursul la bun sfârșit. 

Când ai știut că actoria este drumul pe care vrei să mergi în carieră?

În liceu m-am hotărât definitiv. Făceam parte din trupa de teatru a liceului, aveam parte de ceva succes mergând prin țară pe la festivaluri de teatru pentru amatori. La Arad țin minte că am fost și nominalizată pentru premiul “Cea mai bună actriță într-un rol secundar” cu rolul doicii din “Romeo si Julieta”.

Cum a ajuns Gabriela Marin actriță la Cronica Cârcotașilor

 Gabriela Marin parodiază mai multe personaje, în cadrul emisiunii Cronica cârcotașilor, de la Prima TV
Gabriela Marin parodiază mai multe personaje, în cadrul emisiunii Cronica cârcotașilor, de la Prima TV

Talentatul actor și regizor Emanuel Pârvu se ocupă de mica noastră trupă de actori. Iar doamna Rodica Mandache, cea care îi era profesoară lui Emanuel, m-a încurajat să dau la Facultatea de Teatru, văzându-mă jucând. Printre studenții de atunci ai doamnei Mandache era și Codruț (Keghes), alias Dezbrăcatu.

Ne-am reîntâlnit apoi pe set, la filmările pentru Cronică, după ani buni. Eu absolvisem deja facultatea și eram foarte fericită că luasem primul casting important, cel de actriță în cadrul emisiunii fenomen “Cronica Cârcotașilor”. 

De ce nu ai continuat pe drumul dansului?

Dansul este prima mea iubire, am practicat dans sportiv de performanță câțiva ani, cu rezultate frumoase la concursurile naționale și internaționale, însă nu am fost suficient de motivată să continui.

Când am descoperit arta teatrală mi-am dat seama că pot să integrez în această meserie atât dansul, cât și cântatul. Și asta am făcut. Am jucat în multe piese tip musical pentru copii și nu numai.

Gabriela Marin: „Yoga mă ajută: inspir și expir profund, iar pacea interioară e restabilită”

Spui că ai un defect: întârzii. De altfel, ai întârziat la propria cununie. Cum așa?

Cred că am o problemă în a-mi gestiona corect timpul! Altfel nu înțeleg cum pot să ajung la ora care trebuie uneori, iar alteori nu! La cununie am stat un pic prea mult la coafor și iată, dacă domnii de la starea civilă nu erau îngăduitori să ne aștepte 15 minute peste ora cuvenită, acum eram “liberă de contract” (n.r. râde)

Ce alte defecte ai?

Sunt un pic “iute la mânie” si câteodată pot fi și obraznică. Colegii și prietenii știu de ce! Dar yoga mă ajută: inspir și expir profund, iar pacea interioară e restabilită.

Cum ți-ai cunoscut soțul și cum ai știut că el este ”the one”?

Povestea noastră a început acum vreo doi ani de zile, în creierii munților Rodnei, unde el avea o cabană construită de el în mijlocul unui muzeu natural de artă. Era un mic colț de rai acolo, iar eu împreună cu echipa emisiunii “Hei, România” ne-am dus să îi luăm interviu celui care renunțase la agitația vieții de oraș (respectiv, Bacău) ca să se bucure de liniștea naturii.

Cum și-a cunoscut soțul?

A fost o întâmplare fericită faptul că ne-am găsit tocmai acolo și am știut că el e “alesul” după câteva luni petrecute împreună. Am avut timp să îmi dau seama că important într-un cuplu este să te completezi cu partenerul. Eu sunt mai agitată de fel, el este calm și înțelegator. El mă echilibrează, iar eu îl fac să trăiască un pic mai intens.

El este alpinist. Ai fost pentru el acel munte pe care și-a dorit din tot sufletul să îl cucerească sau a fost dragoste la prima vedere și totul a mers lin, firesc?

Nu a decurs totul lin de la început, așa că o să merg pe varianta de răspuns a) . Am fost vârful Denali din Alaska pentru el și o să explic și de ce. Nu stăteam în același oraș, nici măcar în aceeași regiune a țării, ne despărțeau în jur de 400 de km. Iar eu aveam experiența unei relații la distanță din care tocmai ieșisem, așa că am fost destul de reticentă la început.

Însă Radu, fiind un bărbat care știe ce vrea, a rezolvat situația în decurs de câteva luni. Iar acum suntem împreună căsătoriți și foarte fericiți.

Gabriela Marin, despre personajele pe care le parodiază la Cronica cârcotașilor. Care îi dă cele mai multe bătăi de cap

Care dintre personajele pe care le parodiezi la ”Cronica cârcotașilor” ți se pare a fi cea mai mare provocare?

Am mai declarat într-un interviu care este personajul care îmi dă cele mai multe bătăi de cap. Este vorba despre Dana Budeanu. “Dănuta just love” este foarte simpatică, însă are un fel atât de specific de a vorbi, încât dacă nu urmăresc multe clipuri cu ea înainte de filmare, sau dacă nu repet măcar de câteva ori înainte să tragem, efectiv mi-e greu să o interpretez. E o provocare, dar și o plăcere să o joc. Mă amuză foarte tare!

De la care dintre persoanele parodiate nu ți-ai dori să primești un telefon și de ce?

De la doamna Șoșoacă cu siguranță nu mi-aș dori să primesc vreun telefon, pentru că ar fi de amenințare, cu siguranță. (n.r. râde).

„Cronica Cârcotașilor înseamnă o mare parte din viața mea”

Gabriela Marin, fericita alături de soțul ei
Gabriela Marin, fericita alături de soțul ei

Ce înseamnă pentru tine să fii parte din emisiunea ”Cronica cârcotașilor”?

Cronica Cârcotașilor înseamnă o mare parte din viața mea, atât profesională cât și personală. Ne-am apropiat atât de mult în decursul anilor, încât pot să zic că am devenit o familie. Am trecut prin multe încercări împreună, prin schimbări de format, de prezentatori, de colegi actori, însă cred că mai avem multe de spus în televiziune. Iar cifrele din audiențe dovedesc faptul că încă suntem iubiți de telespectatori.

Când te uiți la emisiune, ce gânduri îți vin în minte?

Eu mă amuz copios când mă uit la Cronică. Avem niște ediții foarte reușite, bâlbele din televiziune în continuare mă fac să râd cu gura până la urechi. Rubricile “Dezbracatu”, “Săptămâna pierdută”, dar și “Denise Pilafai” sunt chiar foarte comice. Scriitorii și mai ales actorii sunt extrem de talentați. :)))

Cum îți menții silueta?

Cred că mă bucur încă de un metabolism bun și spun asta pentru că am împlinit 35 de ani și simt că ar cam trebui să încep să am mai multă grijă la alimentație. Însă, pe lângă alimentație, sunt o fire sportivă și nu trece o săptămână fără să fac măcar o oră de cardio și două clase de yoga! (minimum).

Cum se întreține Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor? Face yoga, iar acasă are un ritual de îngrijire a tenului

Gabriela Marin, vedetă la Cronica cârcotașilor, Prima TV
Gabriela Marin, vedetă la Cronica cârcotașilor, Prima TV

Pentru că ai o meserie în care imaginea contează, cum ai grijă de tenul tău: mergi la cosmetică, faci ceva tratamente acasă?

Am o grijă exagerată, aș putea spune, în ceea ce privește tenul meu. Eu am un tip de ten gras și atunci folosesc tot felul de produse pentru a-mi menține fața curată în permanență. Merg și la cosmetică, însă folosesc săptămânal diverse măști hrănitoare, cu vitamina C, care îmi dau o luminozitate plăcută a tenului și un aspect odihnit.

Demachierea este foarte importantă, iar când am perioade în care nu filmez, încerc pe cât posibil să nu mă machiez deloc. Îmi place să fiu cât mai naturală și fără artificii, contrar tendințelor actuale. 

Ai opta vreodată pentru intervențiile estetice?

Da, sunt de acord cu operațiile estetice la o vârstă mai înaintată și fără să îmi schimbe trăsăturile. Însă n-am nimic nici împotriva doamnelor sau domnișoarelor care optează pentru proceduri care le remodelează aspectul, dacă acest lucru le face mai fericite sau mai încrezatoare în sine.

Foto : Prima Tv/ Arhivă personală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter