Cum arată Corina Dănilă nemachiată la 51 de ani. Ce face vedeta după ce a rămas fără emisiunea de la TVR

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 07 aprilie 2023, 13:11

Corina Dănilă este una dintre cele mai de succes prezentatoare de televiziune, dar și o actriță iubită de români. Deși a rămas fără emisiunea pe care o prezenta la TVR 1, vedeta are în continuare o mulțime de proiecte.

Activă pe rețelele de socializare, Corina își ține la curent cei peste 67.000 de urmăritori cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Iar din postări se poate observa cum actrița are o perioadă destul de aglomerată.

Ce face Corina Dănilă după ce a rămas fără emisiune

La sfârșitul lunii martie s-a anunțat că îndrăgita prezentatoare a fost înlocuită la cârma emisiunii „Gala umorului” de la TVR 1. Corina Dănilă a fost înlocuită cu Mirela Zeța, aceasta fiind acum colega lui Dragoş Huluba pe sticlă.

Deși nu mai face parte din proiectul de la televiziunea publică, Corina Dănilă continuă să urce pe scenă și să își încânte fanii, la teatru.

Citește și: Corina Dănilă, de nerecunoscut după ce a dat jos 20 kg. Cum a slăbit vedeta

Actrița are spectacole atât la Teatrul Dramaturgilor Români, unde poate fi văzută în piesa „Autorul e în sală”, precum și la Teatrul Arte dell’Anima, în piesa „Totul despre femei”.

„Omul sfințește locul!”, zice o vorbă din bătrâni.. Corectitudinea și devotamentul în tot ce fac, acestea au fost și sunt coordonatele vieții mele. Așa sunt construită și, chiar dacă aceste principii au căpatat proporții aproape obsesive, nu am de gând să le „îndulcesc”, așa că voi continua să fac totul cu bucurie, cu credință și cu drag de oameni!c”, a scris Corina pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Corina Dănilă, despre problemele sale de sănătate:”E o afecțiune pe care o duci toată viața!”

Corina Dănilă este și o gospodină desăvârșită, aceasta postând deseori farfurii cu preparate sănătoase.

Ultima dată, actrița și-a încântat fanii cu o serie de clătite cu căpșuni.

Cum arată actrița nemachiată, la 51 de ani

Corina Dănilă are 51 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Actrița reușește să se mențină în formă și multe tinere ar fi geloase pentru tenul pe care aceasta îl are.

Odată cu postarea despre clătite, actrița a postat câteva imagini în care apare complet nemachiată, arătând că naturalețea i se potrivește de minune.

Citește și: Ce fată frumoasă are Corina Dănilă! Rianna are 19 ani și este pasionată de fotografie. „Are un suflet bun. E isteață!”

Cu doar puțin luciu de buze, Corina Dănilă demonstrează că poți arăta bine și fără să apelezi la trucuri de înfrumusețare. Actrița are tenul fin și strălucitor și radiază de fericire în imaginile postate pe Instagram.

În ultimii ani, vedeta a avut câteva probleme cu greutatea și s-a îngrășat foarte mult. A reușit, însă, într-un singur an să slăbească 20 de kilograme. Iar acum pare să se simtă bine în corpul ei și să fie mulțumită de felul în care arată.

Citește și: Elena Merișoreanu știe adevărul despre divorțul care a umit pe toată lumea, cel dintre Deea și Dinu Maxer

„Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării inclusiv a centrului de greutate. A fost în primul rând motivaţia legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie. Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam”, povestea Corina Dănilă în anul 2020.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Corina Dănilă nemachiată, la 51 de ani

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter