Exclusiv. Gina Pistol vorbeşte pentru prima dată despre problemele tenului său

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 26 octombrie 2017, 16:51
Gina Pistol este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizz-ul autohton şi pe bună dreptate primeşte acest compliment, având în vedere că se mândreşte cu nişte forme apetisante şi o piele impecabilă.

Însă, dacă până acum se lăuda cu un ten perfect, vedeta ne-a declarat că, de ceva vreme, întâmpină nişte probleme care nu-i sunt absolut deloc pe plac: “Din păcate, am căpătat o sensibilitate a tenului şi mi se pătează foarte rău de la soare. Sunt obligată să folosesc produse cu factor de protecţie, mai ales vara, când e necesar să aleg un SPF maxim. Trebuie să am mai multă grijă de ten decât are o femeie în mod normal.” –  a declarat Gina Pistol pentru Unica.

gina pistol

Îndrăgită prezentatoare TV ne-a dezvăluit o parte din ritualul său de înfrumuseţare şi a punctat faptul că niciodată nu sare peste procesul de demachiere, atât dimineaţa, cât şi seara. De asemenea, îşi face un gomaj acasă, o dată pe săptămână, cu zahăr brun amestecat cu ulei de cocos sau cu ulei de măsline.

Gina Pistol

Pe lângă acest truc, Gina Pistol are şi un ingredient preferat pe care-l foloseşte săptămânal, sub formă de mască de faţă: “Folosesc argilă pentru că este foarte bună, mai ales atunci când ai un ten cu probleme, şi o combin cu lapte, cu iaurt, cu banană sau cu zeamă de lămâie, în funcţie de ce necesităţi are tenul meu în acel moment.”

Citește și – Smiley și Gina Pistol sunt împreună de câteva luni. Iată dovada!

Citește și – Gina Pistol, în formă maximă. Vedeta a căpătat corpul perfect în doar 6 săptămâni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter