Exclusiv. Elena Gheorghe a primit cel mai dur reproș: “Soțul meu m-a criticat…”

De Mădălina Manole, pe
Elena Gheorghe este una dintre cele mai plăcute voci autohtone și, totodată, una dintre vedetele care nu s-au implicat în scandaluri și nu s-au folosit de alte tertipluri pentru a ajunge celebre.

Surprinsă la petrecerea de Halloween a revistei Unica, Elena Gheorghe a rememorat momentele cheie ale carierei sale și a povestit că începutul a fost cel mai greu. Artista a dezvăluit că a trecut printr-o mare dezamăgire atunci când a ajuns în lumina reflectoarelor: “Cea mai mare dezamăgire a mea a fost când am intrat în showbizz. Eram mică, aveam 15 ani, și atunci am văzut că, de fapt, lumea de la televizor nu este chiar așa frumoasă cum o văd eu. Cu timpul m-am maturizat, am luptat și am muncit mult mai mult, pentru că am înțeles că doar așa voi fi răsplătită cu adevărat.”

Exclusiv. Elena Gheorghe a primit cel mai dur reproș: “Soțul meu m-a criticat…”

Elena Gheorghe la petrecerea de Halloween a revistei Unica

Elena Gheorghe a avut o ascensiune rapidă în industria muzicală și nu datorită compromisurilor, ci datorită pasiunii și muncii constante, dar și a faptului că a avut tot timpul critici duri alături de ea: “Cele mai dure reproșuri le-am primit de la tatăl meu și de la soțul meu. În general, iau în considerare doar acele reproșuri pe care le consider adevărate și au argumente plauzibile. Asemenea tatălui meu, și soțul meu m-a criticat la început și s-a legat de performanțele mele profesionale. Acela a fost un moment când m-am ambiționat foarte mult, am decis să fiu și mai bună și am muncit pe măsură.” – a declarat în exclusivitate Elena Gheorghe pentru Unica.

Citește și – Elena Gheorghe susține alăptarea în public

Citește și – Elena Gheorghe: „Sunt o fire optimistă și lupt până când găsesc o soluție”

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter