Exclusiv. Cum se încurajează Gina Pistol în oglindă: “Hai, măi Ginuța, că ești frumoasă”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 12 decembrie 2017, 19:43
Gina Pistol este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, însă, ca orice om, și frumoasa prezentatoare TV are perioade mai bune și perioade mai puțin bune.

Surprinsă la un eveniment monden, am stat de vorbă cu Ginuța, după cum ea însăși se alintă, și am întrebat-o cum se îmbărbătează într-o perioadă în care se simte singură. Ei bine, răspunsul ne-a plăcut și este o adevărată lecție de viață: “Oamenii suferă, în general, de singurătate. Tu ești cel mai important om din viața ta. Învață să fii prietenul tău și nu dușmanul tău. Petrece mai mult timp cu tine, redescoperă-te și nu te mai judeca. Doar așa vei reuși să obții un echilibru în viața ta.”

Gina pistol

Fiecărei femei i s-a întâmplat, cel puțin o dată, să se uite în oglindă și să nu fie mulțumită de ceea ce vede. Gina Pistol a recunoscut că a trecut și ea printr-un astfel de moment în care nu era mulțumită de propria persoană și oglinda îi devenise dușman și ne-a dezvăluit cum s-a încurajat: “ Da, normal că mi s-a întâmplat și mie, însă încerc să mă conving zicându-mi: ‘Hai măi Ginuța că ești frumoasă’. Cred că noi, femeile, suntem mult prea critice cu noi și oamenii din jurul nostru, de multe ori, nici măcar nu pun accent pe aspectul fizic.” – a declarat Gina Pistol, în exclusivitate, pentru Unica.

Citește și – Exclusiv. Gina Pistol vorbeşte pentru prima dată despre problemele tenului său

Citește și – Exclusiv. Ce a declarat Laura Cosoi despre relația Ginei Pistol cu Smiley

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter