EXCLUSIV | Astăzi, când împlineşte 45 de ani, Teo speră s-o sune fostul soţ

De Libertatea.ro, pe

Acum exact un an, Teo era cea mai fericită femeie din lume: se căsătorea cu Constantin Iosef chiar în ziua în care împlinea 44 de ani. Nu avea de unde să ştie că jurămintele schimbate în faţa preotului vor expira nu “când moartea îi va despărţi”, ci… după şase luni.
În decembrie, Constantin Iosef (44 de ani) părăsea căminul conjugal fără nici o explicaţie, ieşind, pare-se definitiv, din viaţa vedetei. Aşa se face că ziua de 2 iunie, până anul trecut una fericită pentru Teo, fiindcă îşi aniversa naşterea, a devenit una tristă…

Ion Uţă, tatăl vedetei, ne-a confirmat că vedeta nu se va mai putea bucura niciodată de ziua ei de naştere, pentru că e data în care i-a jurat iubire veşnică unui bărbat ce apoi a părăsit- o.

“Cred că-i va fi greu pe 2 iunie. Ziua asta îi va aminti mereu de nenorocitul ăla de Iosef, care i s-a vârât în suflet. Se vede de la o poştă că e un om rău, are o privire de animal de pradă. Aşa îl văd eu. Cred că a bulversat-o şi a profitat de ea că trecea printr-o perioadă în care era mai sensibilă, din cauza bolii şi a operaţiilor suferite. Eu îi doresc Teodorei să treacă peste toate şi vreau să îi amintesc că noi suntem un neam de luptători şi că nu ne lăsăm doborâţi de nimeni şi de nimic. Mi-aş dori să reuşim să dărâmăm zidul ăsta dintre noi, pentru că este copilul meu şi mă doare când suferă”, a declarat Ion Uţă pentru Libertatea.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter