Emma Roberts și Garrett Hedlund s-au despărțit la un an de la nașterea fiului lor

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 ianuarie 2022, 14:34

Emma Roberts (30 de ani), nepoata celebrei Julia Roberts (54 de ani), și iubitul ei, Garrett Hedlund (37 de ani), s-au despărțit după aproape 2 ani de relație. Actorii au devenit părinți la sfârșitul anului 2020, mai exact pe 27 decembrie. Cuplul are un fiu, Rhodes Robert Hedlund, în vârstă de un an.

Emma Roberts și Garrett Hedlund s-au despărțit la un an de la nașterea fiului lor

„Își cresc în continuare fiul împreună. Sunt implicați unul în viața celuilalt datorită fiului lor”, a declarat o sursă, citată de E! News. În martie 2019, în presă apăreau primele speculații referitoare la relația celor doi actori. Cu doar o lună în urmă, Emma rupsese a doua logodnă cu actorul Evan Peters (35 de ani). Emma și Evan formau un cuplu din anul 2012.

Potrivit unei surse citate de E! News, în martie 2019, Emma și Garrett începuseră să petreacă timp împreună în variate „locații sociale”, înainte ca relația să devină „romantică”. După, sursa a adăugat că: „Au mers la câteva întâlniri relaxate și își explorează relația, dar, în mod clar, nu este ceva foarte serios încă”. Ulterior, relația a devenit serioasă, Emma și Garrett devenind părinți.

Articolul cotinuă după recomandări

Citește și:

Emma Roberts și-a blocat mama pe Instagram după ce aceasta i-a făcut sarcina publică

Emma Roberts suferă de endometrioză: „Mi s-a confirmat că nu eram dramatică”

Fotografie rară cu soțul Juliei Roberts! Perechea a aniversat 19 ani de mariaj

„Nu vreau să vorbesc despre relațiile mele. Este destul de greu să fii într-o relație cu cineva pur și simplu, darămite având o audiență”, mărturisea Emma Roberts pentru Cosmopolitan, în mai 2019. Cinci luni mai târziu, Emma și Garrett au fost fotografiați plimbându-se de mână în Los Angeles.

La începutul anului 2020, Garrett a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului. Judecătorul i-a cerut să apeleze la consiliere. După arest, o sursă dezvăluia despre cuplu că este în regulă și că întâmplarea nu le-a amenințat relația. Aceeași sursă a declarat: „Emma este implicată atunci când formează un cuplu. Amândoi sunt conștienți că o relație înseamnă muncă”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter