Emily Ratajkoski, victima unei agresiuni sexuale. „Tremuram incontrolabil. Nu înțelegeam de ce …”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 01 aprilie 2021, 14:11

Într-un eseu publicat recent în The Cut, modelul Emily Ratajkowski (29 de ani) dezvăluie că a fost agresată sexual de fotograful Jonathan Leder, după încheierea unei ședințe foto.

În eseul publicat marți, 15 septembrie, modelul vorbește despre lupta ei continuă pentru a-și „deține” propria imagine.

Emily Ratajkoski, victima unei agresiuni sexuale. „Tremuram incontrolabil”

Reflectând asupra carierei sale, Emily detaliază ședința foto realizată cu Jonathan în anul 2012. Managerul ei din vremea aceea a sfătuit-o să rămână peste noapte în locuința fotografului, după încheierea ședinței foto.

„Munca lui de pe Google părea celestială și drăguță. Legitimă. Nu am investigat mai îndeaproape. În plus, agentul îmi controla cariera. Făceam ce-mi spunea să fac, iar ea îmi extindea portofoliul ca să pot fi angajată mai des, pentru a mă stabili în industrie.”

Jonathan a luat-o pe Emily din gara Woodstock din New York și a condus-o la el acasă unde erau copiii lui și un make-up artist.

Copiii au plecat, make-up artistul și-a început treaba, iar fotograful i-a oferit lui Emily un pahar de vin pe care spune că l-a acceptat „din dorința de a părea mai mare și înțeleaptă decât era”.

În continuarea eseului, Emily detaliază ședința foto. Inițial, pozează în lenjerie intimă de „modă veche”, înainte ca fotograful să-i spună să renunțe complet la haine.

Emily Ratajkowski : „Fusesem fotografiată de nenumărate ori goală, întotdeauna de bărbați”

„Fusesem fotografiată de nenumărate ori goală, întotdeauna de bărbați. Mulți fotografi și agenți îmi spuseseră că trupul meu mă scotea în evidență. Corpul meu era superputerea mea”, a continuat.

„Totuși, în momentul în care mi-am dat hainele jos, (…) am început să plutesc deasupra mea. Mă priveam urcând pe pat … Următorul lucru pe care mi-l amintesc este întunericul.”

Emily și Jonathan s-au așezat pe canapea după plecarea make-up artistului. Modelul a descris întâmplarea drept „încețoșată”, mărturisind că nu-și amintește decât sentimentul „degetelor lui în interiorul ei”.

După ce l-a oprit, fotograful a părăsit camera, iar Emily a urcat la etaj, în dormitorul în care fusese fotografiată.

„Tremuram incontrolabil. Nu înțelegeam de ce Jonathan plecase fără să spună niciun cuvânt și eram totuși terifiată că se va întoarce.

(…) M-am gândit la fiica lui Jonathan. În patul ăsta doarme în mod normal?”, a scris modelul.

După ce a adormit „fragilă și amorțită”, s-a întors acasă. Ani mai târziu, Jonathan s-a folosit de fotografiile cu Emily pentru a lansa nenumărate cărți fără acordul ei.

După publicarea materialului, un reprezentant de-al fotografului a dezvăluit că a fost „profund deranjat” de „ultimele ei acuzații false” și că Jonathan „neagă complet afirmațiile revoltătoare”.

Foto: Instagram

Citește și:

Cele mai cunoscute vloggerițe din România ne-au vorbit despre hărțuirea sexuală

George Burcea vorbește despre o nouă relație: „Dragostea-i frumoasă! Sunt liber, am dreptul să fac ce vreau”

Giulia Anghelescu nu-și va duce copiii la școală. „Ne-am gândit să alegem ce ar fi cel mai bine pentru starea lor emoțională”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter