Emily Ratajkowski, ședință foto de Crăciun incendiară! Fanii ei au rămas fără cuvinte

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 15:35

Emily Ratajkowski și-a surprins fanii cu o ședință foto incendiară, cu tematică de Crăciun, în care își arată formele și trupul zvelt.

Vedeta a postat pozele în contextul în care în ultimul timp a fost criticată intens. Oamenii i-au reproșat că a slăbit prea mult, după ce aceasta și-a etalat abdomenul suplu și muscular la un eveniment monden. Mulți oameni i-au reproșat că a slăbit mult prea mult, dar ea nu a părut să fie afectată.

Fotomodelul a postat pozele alături de o descriere controversată, după cum arată perfecte.ro: „Aproape că nu am vrut să postez asta fiindcă am știut că ar putea isca controverse, dar e corpul meu și nu mă voi rușina”. Nu este însă nici pe departe prima oară când vedeta își etalează corpul pe Instagram. De-a lungul anilor, ea a postat necontenit poze semi-nud pe social media.

Citește și: Alex Velea, despre conflictul dintre el, Lino Golden și Mario Fresh: „Nu regret că i-am ajutat”

Citește și: Incredibil ce mesaj a lăsat Laura Cosoi pe pagina de Facebook a lui Smiley: „Nu ştiu dacă mai apuc să-l mângâi”

Citește și: Agresoarea Cristinei Joia nu va ajunge după gratii. Reacția vedetei de la Pro TV după aflarea sentinței

Citește și: Daniela Gyorfi a spus care au fost ultimele cuvinte ale mamei ei

Acum, cu ocazia sărbătorilor care se apropie, Emily Ratajkowski s-a pozat într-un costum de baie roșu, din catifea, cu o căciulă de blană și cu cizme înalte de culoarea caramelului. Costumul ei face parte din noua ei colecție. Însă ea nu își promovează doar costumele de baie pe social media, ci și noua ei carte, în care face dezvăluiri despre viața ei.

În cartea „My Body”, Emily Ratajkowski vorbește despre multitudinea de fotografii sexy care i-au definit cariera și imaginea în ochii publicului. Ea povestește despre cum toate ipostazele senzuale în care se afișează în ochii publicului o fac să se simtă obiectificată și redusă la statutul de obiect sexual.

Foto – Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter