Emily Ratajkowski, criticată dur pentru modul bizar în care își ține copilul în brațe

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 14:11

Emily Ratajkowski (29 de ani) a stârnit un val de indignare în mediul online. Modelul american a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii în care își ține copilul, în vârstă de trei luni, într-un mod ciudat.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Când au văzut imaginile, mămicile au luat foc! „Nu așa se ține un bebeluș în brațe!”

Și jurnalistul și omul de televiziune Piers Morgan se numără printre cei care au criticat-o pe Ratajkowski pentru pozele publicate, postând pe Tweeter următorul mesaj: „Emily, milioanele de urmăritori pe care îi ai nu ar trebui să fie încurajați să facă la fel. M-aș bucura să-ți dau câteva sfaturi, dacă ai nevoie de ele.”

 

Nu este prima oară când Emily intră în vizorul internauților pentru atitudinea controversată pe care o are legată de rolul de mamă.

În toamna anului 2020, într-una dintre edițiile revistei Vogue, Emily a vorbit despre cum ea și soțul ei își doresc să-și crească copilul într-o manieră „progresistă”.

Citeşte şi: Cât va dura căsnicia dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Răspunsul clarvăzătoarei Prințesei Diana

Citeşte î şi: Ce mașină și-a luat Oana Roman. Vedeta s-a lăudat pe rețelele sociale cu noua achiziție

„Când eu și soțul meu le spunem prietenilor noștri că urmează să devenim părinți, prima lor întrebare după «Felicitări!» este aproape întotdeauna: «Știți ce vreți?» Ne place să le spunem că nu vom ști genul până când copilul nostru nu va împlini 18 ani și ne va spune singur. Toată lumea râde. Replica noastră este adevărată însă. Ne arată că posibilitățile sunt mult mai complexe decât sexul pe care îl va avea copilul la naștere. Adevărul este că, în cele din urmă, nu avem idee cine crește în pântecul meu. Cine va deveni? Părinții cărui gen de om vom deveni? Cum ne va schimba viețile și felul de a fi. Este un concept minunat și terifiant, un concept care ne face să ne simțim lipsiți de ajutor și umili”, spunea la vremea respectivă modelul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter