Presupusa iubită a lui Kylian Mbappe are doi copii cu un alt fotbalist. Imagini inedite din Qatar, publicate de Rose Bertram

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 21 decembrie 2022, 11:00

Rose Bertram, modelul de origine belgiană despre care se spune că ar avea o relație cu fotbalistul Kylian Mbappe, și-a încântat urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o serie de imagini realizate în Qatar, acolo unde a avut loc finala Cupei Mondiale.

Rose Bertram, în vârstă de 28 de ani, femeia despre care se zvonește că ar fi iubita fotbalistului francez Kylian Mbappe, a apărut într-o prezentare de modă în Qatar, în timp ce atacantul echipei PSG se pregătea pentru unul dintre cele mai importante meciuri din cariera sa, finala Cupei Mondiale.

Rose Bertram, presupusa iubită a lui Kylian Mbappe, imagini din Qatar, cu o zi înainte de finala Cupei Mondiale

Modelul a publicat pe pagina de Instagram, acolo unde are peste un milion de urmăritori, o serie de imagini și video-uri de la eveniment, în care a purtat o ținută în culorile alb și roșu, inspirată de tricourile echipelor de fotbal.

„Ce noapte minunată pentru a păși pe scena Qatar Fashion United” a comentat Rose în dreptul fotografiilor publicate.

În ultimele luni, în presa internațională au apărut zvonuri potrivit cărora Kylian Mbappe, unul din cei mai buni jucători de fotbal ai momentului, este îndrăgostit lulea de frumoasa belgiană. Cei doi s-ar fi cunoscut în cadrul unui eveniment de modă care a avut loc la Paris, dar nici unul dintre ei nu a confirmat încă faptul că sunt într-o relație, potrivit The Sun.

Mbappe și-a ținut întotdeauna viața privată departe de ochii publicului și nu a oferit niciodată detalii despre iubitele sale. Ani de zile presa a susținut ca a avut o relație cu fosta Miss Franța, Alicia Aylies.

Rose Bertram s-a despărțit recent de fotbalistul Gregory van der Wiel

Rose Bertram a format un cuplu timp de opt ani cu fotbalistul olandez Gregory van der Wiel, care a jucat în trecut la faimoasa echipă Ajax Amsterdam.

Cei doi și-au început relația când ea avea doar 19 ani si au trăit o poveste de dragoste plină de pasiune, în cadrul căreia Rose l-a urmat pe Gregory oriunde l-a purtat pe acesta cariera: de la Paris la Istanbul, Sardinia și Toronto.

Pe parcursul anilor ei au adus pe lume doi copii, dar problemele mentale ale lui van der Wiel, precum anxietate și atacuri de panică, au început să le afecteze viața de cuplu, iar în urmă cu cinci luni s-au despărțit.

„Nu se vorbește destul despre acest tip de probleme și experiența mea a fost aceea că dacă nu cunoști detalii despre aceste afecțiuni este foarte dificil să înțelegi prin ce trece persoana suferindă. Nu a fost deloc ușor să ne confruntăm cu aceste probleme. Mi s-a frânt inima știind că el simte acele lucruri și că eu nu am cum să îl ajut”, a explicat modelul.

Rose Bertram și fostul său partener de viață au rămas în relații bune: „El este tatăl copiilor mei și mi-ar fi părut rău dacă ne-am fi despărțit într-un mod urât.”

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Lionel Messi și soția lui. Antonella Roccuzzo era implicată într-o altă relație

Ce semnificație are pelerina pe care Lionel Messi a purtat-o la finalul Campionatului Mondial. E făcută din păr de cămilă și de capră

Messi a dormit cu trofeul de la Cupa Mondială. Fotbalistul a strâns 17 milioane de aprecieri într-o singură oră

Cum și-a început cariera de model

Mama ei a fost cea care a reușit să o înscrie în cadrul unei agenții de modeling atunci când Rose avea 13 ani. La vârsta de 16 ani ea a fost aleasă de agenția Dominique pentru a apărea într-o ședință foto a faimosului fotograf german Juergen Teller.

De-a lungul anilor ea a deținut rolurile principale în reclame pentru H&M, L’Oréal, Hunkemöller, Primark si Agent Provocateur.

În 2015, Bertram a fost fotografiată în exclusivitate de artistul american de muzică rap Tyler, creator pentru revista de cultură pop Oyster. În același an ea a devenit primul model belgian care a pozat pentru Sports Illustrated Swimsuit.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter