Cele mai neobișnuite rochii de mireasă ale vedetelor. Emily Ratajkowski: „Niciodată nu mi-am dorit să port alb”

De Adelina Duinea, pe

Actrițele Elizabeth Taylor, Julianne Moore și Sarah Jessica Parker sunt doar câteva dintre vedetele de la Hollywood care au optat pentru rochii de mireasă puțin spus neobișnuite în ziua nunții lor. Ulterior, unele dintre ele au regretat, altele nu. Vezi în GALERIA FOTO de mai jos care au fost câteva dintre cele mai atipice ținute.

Cele mai neobișnuite rochii de mireasă ale vedetelor

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick s-au căsătorit în anul 1997. Protagonista serialului „Totul despre sex” a optat pentru o rochie neagră, lungă, creație Morgane Le Fay. Cuplul are trei copii, un fiu, James, și două fiice gemene, Marion și Tabitha.

„Mi-a fost rușine să caut o rochie de mireasă. Știam un magazin care-mi plăcea, am mers și am ales ceva de acolo. Dacă aș putea da timpul înapoi, aș purta o rochie de mireasă adecvată, frumoasă, așa cum ar fi trebuit să port în acea zi”, a declarat actrița, în emisiunea „What Happens Live with Andy Cohen”.

Kristen Bell

Kristen Bell și Dax Shepard s-au căsătorit în anul 2013. Actrița a purtat un outfit atipic, un set negru, accesorizat cu un colier statement. Cuplul are două fiice, Lincoln și Delta.

Emma Thompson

Emma Thompson și Kenneth Branagh au fost căsătoriți între anii 1989 și 1995. În ziua nunții, actrița a purtat un outfit jucăuș, o rochie albă cu zone de roz, verde și albastru pudrat. Din 2003, Emma este căsătorită cu actorul Greg Wise, alături de care are o fiică biologică, Gaia, și un fiu adoptiv, Tindyebwa.

Julianne Moore

Julianne Moore și regizorul Bart Freundlich s-au căsătorit în 2003, în prezența copiilor lor, Caleb și Liv. Actrița a purtat o rochie lila semi-transparentă, tip furou, accesorizată cu poșetă, cercei și sandale verzi.

Citește și: Angelina Jolie, trei căsătorii, trei „rochii” ieșite din comun. Ce a purtat actrița la cele trei cununii

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor a fost căsătorită de 8 ori, însă rochia purtată la prima cununie cu actorul Richard Burton a fost cea care a surprins. Actrița a optat pentru o rochie galbenă și pentru un accesoriu spectaculos de pus pe cap, realizat din zambile albe. Elizabeth și Richard au fost căsătoriți de două ori, între anii 1964-1974 și 1975-1976.

Actrița a mai fost căsătorită cu afaceristul Conrad Hilton Jr. (1950-1951), actorul Michael Wilding (1952-1957), producătorul Michael Todd (1957-1958), cântărețul Eddie Fisher (1959-1964), politicianul John Warner (1976-1982) și muncitorul în construcții Larry Fortensky (1991-1996).

Elizabeth a fost mama a patru copii, doi fii din mariajul cu Wilding, Michael și Christopher, o fiică din căsnicia cu Todd, Liza, și una din mariajul cu Burton, Maria.

Citește și: Sharon Stone a pierdut 9 sarcini. „Nu este puțin lucru, nici fizic, nici psihic”

Kat Von D

Kat Von D și artistul Leafar Seyer (Rafael Reyes) au avut o nuntă în stil gotic, excentrică și obscură. Tatuatoarea, atunci însărcinată cu fiul ei și al lui Seyer, Leafar Von Drachenberg, a optat pentru o rochie roșie cu trenă amplă, un voal și un accesoriu de pus pe cap în formă de coarne, de asemenea roșii. Între anii 2003 și 2007, Kat a mai fost căsătorită cu tatuatorul Oliver Peck.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski și producătorul Sebastian Bear-McClard s-au căsătorit în februarie 2018. Modelul a purtat un costum Zara galben-muștar, în valoare de aproape 700 de lei, accesorizat cu o pălărie neagră cu plasă.

„Niciodată nu mi-am dorit să port alb în ziua nunții pentru că nu sunt o femeie pură. Sunt o femeie cu un caracter puternic, multă experiență și multă viață. Mi-a plăcut mult ideea de a purta un costum, mai ales la primărie. Inițial mi-am dorit să port roșu… apoi mi-a plăcut galbenul-muștar și am știut că aceea era ținuta perfectă”, a declarat modelul, pentru Vanity Fair.

Citește și: Ireland Baldwin, detalii tulburătoare despre viol și avort, după ce avortul a devenit ilegal în SUA

Shenae Grimes

Shenae Grimes și Josh Beech s-au căsătorit în toamna anului 2012. Protagonista „90210” a optat pentru o creație Vera Wang din voal, în degrade gri-negru. Cuplul are doi copii, o fiică și un fiu, Bowie și Kingsley.

Chloë Sevigny

Chloë Sevigny și Sinisa Mackovic s-au căsătorit în mai 2020, două luni mai târziu devenind părinții unui fiu, Vanja. Actrița a purtat o rochie neagră mulată, accesorizată cu un voal alb cu dantelă, dressuri și botine negre.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram; Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter