Emily Ratajkowski, abuzată de Robin Thicke pe platourile de filmare ale videoclipului „Blurred Lines”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 octombrie 2021, 14:06

În martie 2013, Emily Ratajkowski (30 de ani) a apărut în videoclipul piesei „Blurred Line”, scrisă și interpretată de Robin Thicke (44 de ani). La opt ani de la lansarea melodiei, și implicit a videoclipului, modelul spune că solistul a pipăit-o pe platourile de filmare.

Emily Ratajkowski, abuzată de Robin Thicke pe platourile de filmare ale videoclipului „Blurred Lines”

Dezvăluirea apare în noua ei carte, „My Body”, care va fi publicată pe 19 octombrie 2021. În respectivul videoclip, Emily, dar și celelalte două modele, Elle Evans Bellamy (31 de ani) și Jessi M’Bengue (31 de ani), apar fără sutien și în lenjerie intimă tanga de culoarea pielii în rest.

În videoclip mai apar artistul Pharrell Williams (48 de ani) și rapperul T.I. (41 de ani). Toți cei trei bărbați sunt îmbrăcați la costum. Atât piesa, cât și videoclipul au fost condamnate, la vremea aceea, pentru încurajarea abuzului sexual, în refren fiind repetate versurile „Știu că vrei”.

„Din senin, de nicăieri, am simțit mâinile reci și străine ale unui necunoscut care-mi atingea sânii din spate. Din instinct, m-am retras, privindu-l în urmă pe Robin Thicke. A zâmbit tont, s-a împiedicat în spate, iar ochii îi erau acoperiți de ochelari. Eu mi-am întors capul către întunericul de dincolo de platou”, a scris Emily în cartea ei.

Modelul a mai scris că acțiunile solistului au făcut-o să se simtă „goală pentru prima dată în ziua respectivă”, dar și că era „disperată să minimalizeze” incidentul. „Mi-am împins bărbia în față și am ridicat umerii, evitând contactul vizual, simțind căldura umilinței care-mi era pompată în întreg corpul. Nu am reacționat – nu chiar, nu așa cum ar fi trebuit”, a mai scris Emily.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Emily Ratajkowski, siluetă impecabilă la mai puțin de o lună de la naștere

Emily Ratajkowski a născut. Prima imagine cu bebelușul

Emily Ratajkoski, victima unei agresiuni sexuale. „Tremuram incontrolabil. Nu înțelegeam de ce …”

Regizoarea videoclipului, Diane Martel, spune că a fost martoră la incident și a „țipat” la Thicke. „Îmi amintesc momentul în care a apucat-o de sâni. Stătea în spatele ei. Amândoi erau în profil”, a declarat Diane pentru The Times.

Atât Emily, cât și Diane susțin că solistul era beat. Diane a mai dezvăluit că Robin și-a „cerut sfios iertare” pentru comportamentul lui și a felicitat-o pe Emily pentru profesionalismul de care a dat dovadă continuând filmarea. Tot Diane a explicat că dorința ei a fost ca videoclipul să pună bărbații într-o poziție de inferioritate, timp în care modelele îi ignorau și batjocoreau.

Cu toate acestea, atitudinea lui Robin a compromis planul ei. „Cu acel gest, Robin ne-a amintit tuturor că noi femeile nu dețineam, de fapt, controlul”, a mai spus Diane.

„Nu aveam o putere reală ca o tipă goală dansând într-un videoclip. Nu eram nimic mai mult decât un manechin angajat”, a mai scris Emily în cartea ei. Până la acest moment, Robin a refuzat să ofere un răspuns acuzațiilor primite.

În februarie 2018, Emily s-a căsătorit cu actorul și producătorul Sebastian Bear-McClard (39 de ani). Cuplul are împreună un fiu, Sylvester Apollo Bear, născut pe 8 martie 2021.

Din anul 2014, Robin Thicke formează un cuplu cu modelul April Love Geary (26 de ani). Perechea are împreună trei copii, Mia (3 ani), Lola (2 ani) și Luca Patrick (9 luni). Robin mai are un fiu, Julian (10 ani), alături de fosta lui soție, actrița Paula Patton (45 de ani).

Foto: Captură YouTube; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter