Ashley Graham, admirată pentru ținuta de la MTV Video Music Awards 2022. Rochia i-a scos în evidență vergeturile

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 30 august 2022, 16:43

Fotomodelul Ashley Graham și-a făcut apariția pe covorul roșu de la MTV Video Music Awards 2022 într-o rochie sexy prin care și-a expus vergeturile de pe abdomen. Pe rețelele de socializare, aceasta a primit o mulțime de mesaje pline de admirație.

Ashley Graham (34 de ani) a participat la MTV Video Music Awards 2022, iar ținuta ei a fost extrem de admirată de urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Cunoscutul fotomodel plus size a purtat o rochie neagră, mulată, care i-a pus în evidență formele voluptoase și vergeturile de pe abdomen.

„Perfecțiune absolută!”, „Ești uimitoare!”, „E atât de frumos! Cu toții avem nevoie să ni se amintească că nu este nimic în neregulă cu noi și că nu suntem urâți. O iubesc!”, „Foarte frumos, ador ținuta ta!”, sunt câteva dintre comentariile internauților la fotografiile publicate de Ashley Graham pe Instagram.

Citește și: Paul Ipate, jignit de un urmăritor pe rețelele sociale. Jojo, iubita lui, i-a sărit în apărare

Plecare neașteptată de la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Îmi va fi dor de tot și de toți”

Oana Roman, replică dură după ce a fost jignită în mediul online: „E plină țara asta de fete tinere cu reale probleme de echilibru psihic”

Cum arată copiii regretatului Eduardo Palomo, actorul din telenovela „Inimă Sălbatică”

Ashley Graham, mândră de corpul ei

Supermodel, mamă și activistă, Ashley Graham a adus în SUA un adevărat curent al acceptării femeilor cu forme pline. Aceasta nu s-a ferit nici să-și etaleze vergeturile și cicatricele căpătate în urma nașterii copiilor ei, chiar dacă nu i-a fost ușor. A trecut printr-o depresie post-partum și i-a luat ceva timp să se obișnuiască cu corpul ei.

După naștere, a trebuit să învăț să îmi iubesc din nou corpul. Înainte eram un sex symbol, acum sunt o mășină de făcut copii plină de vergeturi, a mărturisit ea, potrivit știrileprotv.ro.

Ea a devenit pentru prima dată mamă în ianuarie 2020, iar la începutul acestui a adus pe lume și gemeni. De-a lungul celor nouă luni de sarcină, modelul a publicat mai multe fotografii cu burtica de gravidă, multe dintre ele chiar nude.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter