Cine este tânăra de 19 ani pasionată de sporturile extreme care va reprezenta România la Top Model of the World

Ultimul update Miercuri, 09 februarie 2022, 17:32

Ioana Hotăran este câștigătoarea titlului Top Model of the World România 2022 și va reprezenta țara noastră la Top Model of the World, care va avea loc în martie, în Cairo.

Ioana este o arădeancă de doar 19 ani, elevă la Liceul Național de Informatică din Arad, fascinată de lumea modei și de sporturile extreme. Ea a descoperit devreme pasiunea pentru sporturile care induc adrenalina, fiind una dintre laturile inedite ale personalității ei.

„Ador lucrurile care-mi induc o anume frică constructivă, de aceea am început să practic sporturile extreme”, a recunoscut Ioana Hotăran. „De curând am sărit cu parașuta, cu pendulul și am făcut bungee jumping. În continuare aș vrea să încerc sporturile pe apă cum ar fi rafting și orice alt sport sinonim cu adrenalina și curajul”.

Concursul Top Model of the World este o provocare pentru tânără, dar motivația ei este că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv. „Când apar obstacole mă gândesc că Dumnezeu oferă aceste bătălii doar celor mai puternici luptători ai săi”, a spus ea. „Fiecare țară are femei frumoase, dar cred că România s-a făcut mereu remarcată în acest sens. Când ți se oferă o asemenea șansă, n-o poți refuza, dimpotrivă trebuie să dai tot ce ai mai bun”.

Citește și: Cât costă sandalele pe care Delia le-a purtat de ziua ei

Citește și: Cum arăta Cristina Ich la 17 ani. „V-am promis poze”

Citește și: Cu ce se ocupă acum prima soție a lui Alex Velea, Ana Maria Mircea

Citește și: Andreea Bănică, despre cearta cu Alex Velea: „Este un om foarte credul”

Pentru Ioana, familia rămâne prioritatea. Aceasta a spus că este recunoscătoare părinților pentru tot ce au făcut pentru ea și pentru sprijinul oferit în împlinirea visurilor. Ea se consideră norocoasă că s-a născut într-o familie care o susține și îi permite să învețe din propriile greșeli.

„Cei care mă inspiră cel mai mult sunt părinții mei, de la ei am învățat că trebuie să fii o persoană modestă, dar încrezătoare, să ai multe ambiții și visuri, dar să rămâi într-o zonă realistă, de echilibru”, a spus reprezentanta României la Top Model of the World.

Podiumul nu este necunoscut pentru Ioana Hotăran, ea fiind câștigătoarea mai multor concursuri de frumusețe. Primul concurs câștigat cu succes a fost Miss Boboc în cadrul Liceului Național de Informatică din Arad, în 2018. După care, au urmat Miss Skirtbike în 2019, Miss Arad în 2019 și Miss România locul III în 2019.

Foto – ioanahotaran.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter