Paulina Porizkova, criticată dur pentru că publică fotografii în bikini la 57 de ani. Cum le-a răspuns modelul

De Unica.ro, pe

La 57 de ani, actrița și modelul ceh Paulina Porizkova este extrem de mândră de corpul său și nu se sfiește să publice fotografii cu ea în bikini pe rețelele de socializare. Deși multă lume o admiră pentru forma fizică, sunt și internauți care o critică dur pentru aparițiile sale online.

Paulina Porizkova, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate modele europene din toate timpurile, a împlinit recent 57 de ani, dar reușește să își păstreze o formă fizică de invidiat. Mândră de trupul ei, aceasta postează adesea în mediul online fotografii în care apare în costum de baie. Deși primește numeroase aprecieri, Paulina Porizkova a povestit că nu lipsesc nici mesajele răutăcioase.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la Gala MET 2022

Oligarh rus, mesaj dur pentru Vladimir Putin: „Rusia, ca țară, nu mai există”

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a cununat civil. Primele imagini de la eveniment

Vlăduța Lupău, experiență neplăcută cu un medic în timpul sarcinii: „Mi-a luat și o căruță de bani”

Paulina Porizkova, criticată dur pentru că publică fotografii în bikini la 57 de ani. Cum le-a răspuns modelul

Aceasta a publicat un comentariu negativ primit de la un urmăritor, dar și răspunsul ei pentru astfel de critici.

Întotdeauna am crezut că a îmbătrâni și a te urâți este cel mai greu pentru oamenii frumoși (…) Mă rog să te împaci cu mortalitatea ta. Cu toții îmbătrânim și ne urâțim… doar că tu cazi de la o înălțime mai mare decât noi ceilalți – i-a scris cineva.

O femeie de 57 de ani este „prea bătrână” pentru a poza în bikini – indiferent cum arată. Pentru că „bătrân” înseamnă „urât”. Primesc comentarii ca acestea de fiecare dată când postez o fotografie a corpului meu. Bărbații în vârstă sunt distinși, femeile în vârstă sunt urâte. (…) Nu există „urât” și „bătrân”. Doar miop și ignorant”, a răspuns modelul.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Cine este Paulina Porizkova

Paulina Porizkova s-a remarcat în lumea modei în anii ’80, când a devenit prima femeie din Europa Centrală care a apărut pe coperta numărului de costume de baie Sports Illustrated. Model de top la Paris, dar și în SUA, a fost chipul Estée Lauder până în 1995 și a avut numeroase apariții în reviste celebre, precum Vogue, dar și în campanii publicitare pentru mărci precum Christian Dior, Versace, Chanel, Oscar De La Renta.

Paulina Porizkova s-a remarcat și în televiziune, fiind cunoscută mai ales ca una dintre judecătoarele „America’s Next Top Model”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter