Modelul britanic Danielle Lloyd așteaptă al cincilea copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 16:30

Modelul britanic Danielle Lloyd este însărcinată pentru a cincea oară. Fosta Miss Marea Britanie, în vârstă de 37 de ani, nu a dezvăluit momentan sexul viitorului copil. Vedeta are deja patru băieți – Archie (10 ani), Harry (9 ani) și George (7 ani) din fost căsnicie cu fotbalistul Jamie O’Hara și un băiat, Ronnie (3 ani), cu actualul soț, Michael O’Neil.

Modelul britanic Danielle Lloyd așteaptă al cincilea copil

Danielle Lloyd a mărturisit că de data aceasta își dorește o fetiță, dar dacă va naște tot un băiat, ea și soțul ei vor mai insista până când vor face o fată.

„De-abia aștept să devenim o familie de șapte. Știu că există posibilitatea să fie tot băiat. Dar, desigur, cel mai important lucru este ca bebelușul să fie sănătos. Iar dacă nu va fi fată, vom încerca din nou”, a mărturisit Danielle, potrivit publicației The Sun.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu și-a scos pantofii la vânzare. Cât cere pe încălțămintea pe care nu o mai poartă

Citeşte şi: Maria Andria, fosta cucerire a lui Cătălin Scărlătescu, a pierdut o sarcină

Citeşte şi: Madonna, dezvăluiri depre relația cu Michael Jackson: „Eu am iniţiat totul, el era un pic timid!”

Vedeta a făcut marele anunț cu a cincea sarcină în mediul online, postând pe pagina sa de Instagram următorul mesaj: „Suntem încântați. Te rog să fie fată! Michael sper să fie fată, iar băieții sunt disperați, de asemenea. Sunt convinși că este fetiță.”

Anul trecut, Danielle a fost în atenția presei mondene din pricina declarațiilor făcute despre intenția de a folosi diverse tratamente pentru a putea alege sexul copilului. Tot în 2020, Danielle Lloyd a fost diagnosticată cu ovare polichistice și endometrioză.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter