Elvis Presley a avut o iubită celebră care a fost deranjată de relația pe care starul o avea cu mama lui: „Gladys a distrus totul”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 18:03

Elvis Presley a avut o mare adorație pentru mama sa, dar iubita lui de la acea vreme nu a putut să se împace cu relația lor.

Starul s-a întâlnit cu nenumărate femei în timpul vieții sale, dar doar câteva dintre ele erau deja vedete înainte să se afișeze cu el. Una dintre acestea a fost actrița Natalie Wood, care este probabil cel mai bine cunoscută pentru rolurile din producțiile Rebel Without a Cause și West Side Story. 

Elvis Presley și Natalie Wood au avut o relație complicată

Desigur, când au început să petreacă timp împreună, Elvis era deja îndrăgostit de tânăra actriță, dar lucrurile s-au înrăutățit rapid.

Elvis era un băiat din Sud, născut și crescut, așa că era dornic să-și păstreze intacte valorile atunci când a început să se vadă cu diva. Drept urmare, atunci când lucrurile au început să devină serioase cu Natalie, el s-a simțit obligat să o prezinte familiei sale.

Sora lui Natalie, Lana Wood, a scris și lansat ulterior o carte intitulată „Natalie: A Memoir By Her Sister”, despre vedeta care a murit pe 29 noiembrie 1981. Actrița în vârstă de 43 de ani s-a înecat în circumstanțe misterioase, la doar patru ani după Elvis, care a murit la 16 august 1977.

Citeşte și: Elvis Presley a refuzat să se mai vadă cu Marilyn Monroe după ce au petrecut o noapte împreună

Natalie Wood, pusă pe goană de mama lui Elvis Presley

În roman, Lana detaliază câteva dintre trăirile lui Natalie, printre care și întâlnirea cu Elvis, care îi lăsase actriței un gust amar.

Wood a fost aparent deranjată de relația pe care Elvis și mama sa, Gladys Presley, o împărtășeau.  „La un moment dat, mama lui a spus ceva de genul: „Vino și stai în poala mamei. Erau foarte afectuoși unul cu celălalt și asta a deranjat-o pe Natalie”, povestește Lana.

Cum au ajuns cele două femei să se urască

Când a vizitat prima dată casa Presley, actrița purta ceea ce biograful lui Elvis, Ray Connelly a numit: „O cămașă de noapte foarte subțire!”.

Gladys se pare că și-a pierdut cumpătul după ce a văzut asta și a strigat la Natalie: „Nu în casa mea!” Destul de curând, ura a devenit reciprocă între Natalie și Gladys.

Natalie a reușit, în cele din urmă, să iasă prin viclenie din casa lui Elvis odată ce lucrurile s-au înrăutățit între ea și Gladys. „A sunat și a rugat-o pe mama noastră să inventeze o poveste despre motivul pentru care trebuie să vină acasă”, mai spune Lana.

„Au fost oameni pe care Natalie i-a idolatrizat. Elvis nu a fost unul dintre ei”

La un moment dat, Elvis a invitat-o ​​pe Natalie să plece cu el și familia într-o escapadă de o săptămână. Wood a rezistat două zile.

Actrița s-a întors acasă extrem de repede și a spus că Gladys a fost motivul din spatele returului de ultim moment. „Gladys a distrus totul”, a spus Natalie, referindu-se la mama dominatoare și geloasă a lui Elvis. Acesta susține că, în primul rând, Gladys a fost motivul pentru care celebra sa soră s-a despărțit de Elvis.

Citeşte și: Actrița Cybill Shepherd, „bântuită” de relația cu Elvis Presley. „Era minunat în pat, dar a trebuit să-l învăț un lucru”

„Gladys a fost singura iubire adevărată a lui Elvis”

Această conexiune puternică dintre Elvis și mama sa a rămas și după ce Natalie și Elvis s-au despărțit.

De asemenea, Priscilla Presley – actrița care s-a căsătorit cu Regele – a spus că Gladys a fost singura „iubire adevărată” a lui Elvis. Artistul a numit-o mai târziu pe Natalie Wood „Nebuna Nat”

„Au fost oameni pe care Natalie i-a idolatrizat. Elvis nu a fost unul dintre ei”, a precizat Lana.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter