Elizabeth Hurley a postat câteva fotografii noi pe Instagram în care își etalează silueta impecabilă, lăsându-i pe internauți muți de uimire.
Actrița, în vârstă de 57 de ani, și-a obișnuit fanii cu fotografii în costum de baie, iar noile fotografii sunt o altă dovadă că vârsta, pentru unele persoane, este doar un număr.
Postarea actriței a adunat rapid peste 110,000 de aprecieri din partea fanilor și multe, multe mesaje de laudă.
“După ce ne băga pe toți în pat, mama obișnuia să se retragă mereu în baie. Și eu fac la fel. Aprind o lumânare parfumată, pun ulei aromat în apă… Și timp de 20 de minute, închid ochii și și mă relaxez. După ce ies, mă apuc să-mi învăț replicile sau să fac orice trebuie să fac.
Este important, mai ales pentru femei. Trebuie să realizăm că dacă nu avem grijă de noi, nu vom putea avea grijă de cei la care ținem. Cred că, adesea, femeile au tendința să se pună pe locul doi. Dar nu ar trebui. Femeile trebuie încurajate să se prețuiască și să aibă grijă de sănătatea lor” – a dezvăluit actrița, pentru Womens’s Health.
Actrița este și ea mamă. Ea are un băiat, Damian, în vârstă de 20 de ani.
Trei mese pe zi. Fără ronțăieli!
Elizabeth Hurley are un stil sănătos de alimentație și încearcă, pe cât posibil, să mănânce trei mese pe zi fără a ronțăi nimic între ele.
„Filozofia mea este să mănânci bine, să mănânci suficient de trei ori pe zi și să nu ronțăi nimic între mese. Cred că obiceiul de a ronțăi între mese este dăunător pentru digestie. Trebuie să mănânci și să-i acorzi stomacului timp să digere, ca organismul să asimileze substanțele nutritive din alimente.”
În fiecare dimineață, actrița obișnuiește să bea două căni cu apă caldă, pe stomacul gol. Trucul ar ajuta la îmbunătățirea digestiei.
„Îmi place mâncarea simplă, naturală, ușoară”
“Are un gust îngrozitor, dar este fantastic pentru sistemul digestiv.”
Micul ei dejun constă într-un bol cu iaurt grecesc, o banană și puțină miere.
„Îmi place mâncarea simplă, naturală, ușoară. Nu prea îmi place mâncarea cu multe substanțe chimice sau aditivi. Când sunt acasă, la țară, încerc mereu să mănânc mâncare cultivată local. Asta e valabil pentru carne și legume. Toată vara mâncăm fructe și legume din grădina mea. Am avut o mică fermă ecologică, iar toată carnea pe care a mâncat-o fiul meu era de la fermă. Evident, asta nu este posibil pentru majoritatea oamenilor, dar sprijinirea fermierilor locali este un lucru bun.”