Elena Gheorghe și soțul, escapadă romantică în Londra. Ce anunț a făcut artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 august 2022, 13:54

Elena Gheorghe (35 de ani) și Cornel Ene (38 de ani) se află în perioada aceasta într-o frumoasă vacanță în Londra. Pentru cei doi această destinație are o însemnătate specială, fiind locul unde aritista a fost cerută de soție, în urmă cu 11 ani.

Cu prilejul aniversării a 11 ani de când Elena și Cornel s-au logodit, îndrăgita cântăreață a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

„Acum 11 ani, m-a cerut în căsătorie, la Londra, pe Oxford Street. Acum ne-am cazat la același hotel și am fost la aceeași cafenea. Ne-am amintit fiecare detaliu, fiecare amănunt și am retrăit acele momente.

Desigur, lucrurile s-au mai schimbat între timp, de exemplu clătita asta nu era atunci în meniu :).  La mine nicio schimbare, am plâns și atunci, si acum😂

Vorba cântecului: ‘Ce m-aș face fără tine?  Pe cine aș mai iubi?’”, a scris Elena Gheorghe, în dreptul unei fotografii de la celebra cafenea unde i-a fost pusă marea întrebare.

Elena Gheorghe și Cornel Ene formează un cuplu de 16 ani, de pe vremea când ea avea 15 ani, iar el, 18. Ei s-au căsătorit în vara anului 2021 și au doi copii – pe Nicholas Răzvan (9 ani) și pe Amelie Niocole (4 ani). După căsătorie, Elena nu a luat numele lui Cornel, alegând să ducă mai deprate numele tatălui ei.

Citeşte şi: Elena Gheorghe și 11 membri ai familiei, confirmați cu COVID-19. Cum se simte artista

Citeşte şi: Madonna, reacție furtunoasă după ce Instagram i-a șters pictorialul provocator

Citeşte şi: Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență. Poza cu care și-a uimit fanii

Citeşte şi: Ce nepoțică frumoasă are Elena Gheorghe! Ania este adorabilă!

„Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modificăm acum actele. Așa a fost înțelegerea. Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu.

(…) Când am plecat în vacanțe cu copiii nu am avut probleme din astea birocratice, cu procură, fără procură. Suntem ambii părinți acolo cu ei, nu ne trebuie niciun act. (…) Faptul că nu sunt Ene în acte cumva mi-a ușurat munca, nu a mai trebuit să explic că nu mă mai cheamă Elena Gheorghe, că mă cheamă Elena Ene. Mai erau oameni care cunoșteau numele de familie al soțului și ziceau că mă cheamă Elena Gheorghe Ene. Nici așa. Sunt Elena Gheorghe și atât”, a explicat cântăreața, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Vezi şi Westminster Abbey din Londra – curiozități despre catedrala unde sunt încoronați regii britanici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter