Elena Gheorghe nu se mai satură de plajă. Uite ce costum poartă de data aceasta!

De Sandra S., pe

Elena Gheorghe savurează vara din plin! Pe lângă numeroasele excursii la piscină şi în locuri exotice, acum se distrează şi la un waterpark. Vedeta s-a „costumat” ca atare, pentru joacă.
Aflată în vacanţă alături de soţul său, Cornel, şi de fiul lor, Nicolas, Elena nu ratează nicio şansă să se pozeze şi să le arate şi fanilor de pe Facebook ce face zi de zi. Astăzi, frumoasa cântăreaţă a îmbrăcat un costum de baie galben-neon şi şi-a prins părul în doi „melcişori”, coafura perfectă pentru distracţia la waterpark.

Se poartă costumele de baie neon

Vara aceasta sunt la mare căutare costumele de baie în culori puternice, neon. Elena Gheorghe este una dintre personalităţile care sunt mereu în pas cu moda, aşa că are în garderobă mai multe costume de baie în nuanţele căutate. Săptămânile trecute, chiar cu ocazia zilei sale de naştere, Elena a purtat un costum de baie întreg, roz-neon, cu decupaje sexy.
Elena Gheorghe nu se mai satură de plajă. Uite ce costum poartă de data aceasta!

Cine este Elena Gheorghe?

Elena Gheorghe este o cântăreaţă româncă de muzică latino şi pop. Ea şi-a început cariera muzicală la o vârstă foarte fragedă, de la trei ani, când a cântat un duet împreună cu mama sa, Marioara Man Gheorghe. În 2001 a intrat în trupa Viva, alături de Adela Popescu, iar la sfârşitul anului următor devine vocea principală a trupei Mandinga, alături de care a cunoscut un succes răsunător. În prezent, Elena Gheorghe cântă singură.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter