După despărțirea de Mr. Pink, Monica Gabor a rămas cu vila acestuia din Malibu

De Unica.ro, pe

La începutul acestei veri, Monica Gabor (33 de ani) s-a despărțit de milionarul Mr. Pink fără a oferi publicului prea multe detalii legate de motivul separării. Cei doi au avut o relație de mai mulți ani, iar românca a stat o bună perioadă de timp în SUA, în locuința iubitului chinez.

Deși nu mai formează un cuplu, Monica merge des în SUA pentru a se ocupa de afacerile pe care le are acolo Mr. Pink. Monica este angajată la firma afaceritului chinez, iar recent a mai ieșit la iveală un motiv pentru care fosta iubită a lui Irinel Columbeanu are mereu drum spre meleagurile americane. Se pare că vila din Malibu, California, în care ea, Mr. Pink și cei doi copii ai lor – fata fostei doamne Columbeanu, Irinuca și băiatul afaceritului chinez, Anthony -, au locuit este acum proprietatea Monicăi.

După despărțirea de Mr. Pink, Monica Gabor a rămas cu vila acestuia din Malibu

Citeşte şi: Mirela Vaida o atacă pe Monica Gabor. Ce spune despre fosta doamnă Columbeanu

Cumpărătorul și deținătorul actual al vilei este o companie privată, numită “88 Malibu LLC”. Această companie are doi acționari: unul este fondu de investiții King’s International Investment Group, al cărui CEo este Mr. Pink, iar cel de-al doilea este Monica Gabor, potrivit wowbiz.ro. După ce afacerea cu băutură a lui Mr. Pink a eșuat, fondul de investiții a devenit inactiv, iar compania “88 Malibu LLC” a fost suspendată din acivitate. Astfel, Monica Gabor se poate considera co-propietara vilei, cu atât mai mult că cât Mr. Pink nu o poate revoca din funcție cât timp compania este inactivă.

Citeşte şi: Ce planuri secrete avea Monica Gabor înainte de a pleca din România

Irinel Columbeanu a câștigat procesul cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu și  Monica Gabor au divorțat în urmă cu 10 ani, dar abia anul trecut s-a încheiat procesul dintre ei. Procesul a avut ca obiect numirea lichidatorului pentru firma SC Monica Columbeanu Media SRL, unde ea deține 99 % din acțiuni, iar Irinel restul de 1 %. Aceatsă firmă avea ca obiect de activitate producția cinematografică, video și de programe de televiziune, iar Fiscul a solicitat radierea companiei.

După mai multe procese, s-a dat verdictul, sentința fiind pe placul lui Irinel Columbeanu:

“Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Columbeanu Adrian-Irinel, în contradictoriu cu pârâta S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L.. Numeşte în calitate de lichidator al S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. pe IAF INSOLVENCY SPRL. Stabileşte remuneraţia lichidatorului la suma de 1.000 lei, aceasta urmând a fi achitată din averea societăţii dizolvate sau, în lipsă, din fondul de lichidare, constituit potrivit legii. Dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind numirea lichidatorului, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Prezenta hotărâre se comunică şi lichidatorului numit, se publică pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi pe portalul de servicii on-line al acestuia şi se înregistrează în registrul comerţului”, – au stabilit magistrații de la Tribunalul București.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter