Motivul pentru care ducii de Cambridge au decis să se mute la Windsor

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 august 2022, 18:09

Ducii de Cambridge, împreună cu cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis, au decis să se mute din Londra la Windsor, în apropierea castelului unde locuiește regina Elisabeta a II-a.

Ducii de Cambridge vor părăsi Palatul Kensington pentru a se muta în apropierea Castelului Windsor, comitatul Berkshire, reședința reginei Elisabeta a II-a, după cum a anunţat biroul de presă al familiei regale.

Motivul pentru care ducii de Cambridge au decis să se mute la Windsor

Prințul William și Kate Middleton au luat această decizie de dragul copiilor lor, au mai transmis reprezentanții familiei regale britanice, potrivit news.ro.

Este o decizie pe care cei doi părinţi au luat-o pentru a le oferi copiilor un start în viaţă normal pe cât posibil.

Au vrut să le poată oferi lui George, Charlotte şi Louis puţin mai multă libertate decât în ​​centrul Londrei, a dezvăluit o sursă din anturajul cuplului regal.

Totodată, aceștia vor fi aproape de regina britanică, în vârstă de 96 de ani, care a suferit probleme episodice de mobilitate în ultimele luni.

Citește și: Asiana Peng, replică la declarațiile mamei sale, după logodna cu Luca Reghecampf: „Eu nu vorbesc cu ea”

Gerard Pique și noua iubită, Clara Chia Marti, gesturi tandre în public

Mihai Trăistariu, despre Antonia: „E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă”

Cum arată noua locuință a Vlăduței Lupău. „În curând ne mutăm!” Artista, extrem de entuziasmată de vila sa

Ducii de Cambridge își vor duce copiii la o școală privată din Ascot

Prințul George (9 ani), prințesa Charlotte (7 ani) și prințul Louis (4 ani) vor învăța la școala privată Lambrook, aflată la 20 de minute cu mașina de Windsor. Ducii de Cambridge au închiriat cabana Adelaide, situată pe proprietatea regală din Berkshire, din fonduri proprii, la fel ca și taxele şcolare ale celor trei copii, estimate la 53.000 de lire sterline (62.500 de euro) pe an.

Casa, construită în 1831, dar renovată în 2015, este una modestă, cu patru camere. Aceasta ar avea încă elemente originale, inclusiv un șemineu greco-egiptean din marmură și un dormitor principal cu un tavan aurit, cu delfini și ornamente de frânghie reciclate de la un iaht regal din secolul al XIX-lea.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter