Ducii de Cambridge se vor muta la țară, într-o casă modestă

De Unica.ro, pe

Ducii de Cambridge ar plănui să se mute la Berkshire în această vară. Kate Middleton și prințul William, împreună cu cei trei copii, ar fi ales să locuiască într-o casă modestă, cu patru camere.

Ducii de Cambridge ar urma să se mute în această vară de la Palatul Kensington într-o nouă locuință, pe proprietatea regală din Berkshire, aproape de Capela St. George și de Castelul Windsor.

Kate Middleton, prințul William și cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis, ar fi ales să locuiască în cabana Adelaide, o casă modestă pentru o familie regală, care are numai patru dormitoare. Aceasta ar fi fost renovată în 2015 și nu ar mai avea nevoie de schimbări costisitoare.

Cabana ar avea încă elemente originale, inclusiv un șemineu greco-egiptean din marmură și un dormitor principal cu un tavan aurit, cu delfini și ornamente de frânghie reciclate de la un iaht regal din secolul al XIX-lea.

Citește și: Ozzy Osbourne va fi suspus unei intervenții chirurgicale dificile: „Îi va influența restul vieții”

Raluca Pastramă s-a recăsătorit cu două zile înainte să devină mamă a treia oară

Justin Bieber, pareză facială din cauza sindromului Ramsay Hunt

Jennifer Lopez, ținută îndrăzneață la Festivalul de Film de la Tribeca

De ce au ales ducii de Cambridge să locuiască la cabana Adelaide

Kate și William își doreau foarte mult o casă modestă pentru a-și începe o nouă viață în Windsor. Adelaide Cottage se potrivește pentru că este o casă cu patru dormitoare și nu au nevoie de mai mult, ar fi declarat o sursă pentru The Sun.

Nu aveau alte pretenții decât o casă plăcută, aproape de școli și de regină. Au fost fermi că nu vor nimic prea arătos sau ceva care să aibă nevoie de renovare sau de securitate suplimentară, pentru a nu fi o povară pentru contribuabil. Vor plăti chiria din contul lor privat, ar mai fi dezvăluit apropiați ai familiei regale.

Surse apropiate familiei sugerează că ducii au dorit să fie mai aproape de regină, acum în vârstă de 96 de ani, care a suferit probleme episodice de mobilitate în ultimele luni și, de asemenea, să asigure o educație bună pentru cei trei copii ai lor.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter