Ducesa Kate, însărcinată şi aproape goală pe coperta unei reviste. Vezi poza!

De Erika Chivu, pe

Însărcinată în câteva luni, Kate Middleton apare în costum de baie pe coperta unei reviste italiene. „Burtica creşte”, scrie publicaţia „Chi”.
Paparazzi nu încetează să o urmărească pe ducesa Kate Middleton. Au urmărit-o până şi în vacanţa pe care o petrecere împreună cu soţul ei în Caraibe.
Tabloidul italian „Chi”, al cărui propietar este Silvio Berlusconi, a publicat o serie de poze în care Kate apare în costum de baie, pe o plajă exotică. Într-un bikini albastru, cu o burtică abia vizibilă, Kate se plimbă prin apă, luptându-se cu valurile. Într-o altă poză apare şi prinţul William, care o cunprinde tandru cu braţul pe soţia lui. Articolul publicat de revista „Chi” oferă şi detalii cu privire la insula pe care se află cei doi şi la vila de lux în care s-au cazat şi pentru care plătesc 19.000 de lire pe săptămână.
Bebeluşul regal: Tot ce trebuie să ştii despre copilul lui Kate şi William
ducesa kate insarcinata
Se pare că William şi Kate sunt încă pe insula Mustique, unde a venit şi familia ducesei, mama, tatăl, fratele şi binecunoscuta soră Pippa.
Evident, imaginile au iscat noi controverse cu privire la intimitatea pe care o merită cuplul şi mai ales Kate, care este însăcinată şi, după cum se ştie, nu s-a simţit prea bine în ultimul timp. Purtătorul de cuvânt al Casei Regale a declarat că este dezamăgit de aceaste noi imagini care pătrund în intimitatea cuplului. La sfârşitul anului trecut, o altă revistă de scandal din Franţa a publicat imagini cu ducesa Kate bronzându-se fără sutien la o piscină de pe Coasta de Azur.
Rafinament la superlativ: Ducesa Kate, superbă în alb vanilat
ducesa kate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter