Divorț la Casa Regală! Prințesa Tessy și Prințul Louis s-au despărțit

De Ioana Tătaru, pe
Divorț la Casa Regală din Luxemburg! După 10 ani de căsnicie, Prințesa Tessy și Prințul Louis s-au despărțit. Cauzele divorțului sunt ținute secrete.

Printesa Tessy si Printul Louis

Prințesa Tessy s-a reprezentat singură la procesul de divorț

„Divorțul anului” este numit de ziarele internaționale! Casa Regală de Luxemburg a anunțat separarea celor 2 după 10 ani de căsnicie, iar această veste a luat pe toată lumea prin surprindere. Prinţesa Tessy s-a reprezentat singură în faţa instanţei britanice la procesul de divorţ.

Printul Louis si Printesa Tessy

Prințul Louis, cel de-al treilea fiu al Marelui Duce Henri și al Marii Ducese Maria Teresa, a renunțat la poziția lui din succesiunea la tron, pentru a se căsători cu Tessy, o femeie care nu provine din familie regală. Prințesa Tessy și Prințul Louis au împreună doi copii, Gabriel și Noah. Primul lor copil, (nepot al Marelui Duce Henri și al Marii Ducese Maria Teresa) s-a născut pe 12 martie 2006, când prințul Louis avea 19 ani, devenind astfel cel mai tânăr părinte dintr-o familie regală din Europa. Cei doi erau căsătoriți de aproximativ zece ani. La doar 19 ani, Tessy Antony l-a născut pe primul lor fiu, Gabriel, fără ca ei să fie căsătoriți, lucru care a cauzat o mare problemă pentru casa regală. Familia lui Louis era împotriva lui Tessy până ce aceasta a rămas însărcinată.

Familia Regala

Louis este al treilea fiu al Marelui Duce Henri de Luxembourg, liderul uneia dintre celei mai bogate familii regale din Europa. La 7 luni de la naşterea primului copil, prinţul Louis şi Tessy s-au căsătorit. El a renunţat la orice pretenţie la titlul de Mare Duce o lună mai târziu. Cuplul mai are un fiu de 10 ani, prinţul Noah.

Citește și: „Motivul pentru care Prințesa Diana își pleca privirea în public”

„Cum arăta Prințesa Eugenie în copilărie”

Sursă foto: Hepta.ro, Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter