5 diferenţe clare între nunţile săptămânii. Care vedetă ţi-a plăcut mai mult?

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Nicoleta Luciu şi Pepe au fost fără doar şi poate capete de afiş în săptămâna care s-a încheiat.
Nicoleta Luciu şi Pepe au fost fără doar şi poate capete de afiş în săptămâna care s-a încheiat. Amândoi şi-au pus pirostriile şi amândoi au vorbit despre acest lucru. Aşadar, stăm în faţa a două poveşti în aparenţă identice dar care, de fapt, sunt extrem de diferite. Să vedem despre ce este voeba!

1. Nicoleta Luciu, nuntă surpriză, Pepe, nuntă anunţată cu surle şi trâmbiţe

În ceea ce-o priveşte pe fosta vedetă Playboy, nunta a fost un eveniment supriză devenit cunoscut cu doar câteva zile înainte, în jurul căruia nu s-a făcut multă vâlvă. În cazul Nicoletei Luciu, botezul a fost mult şi atent pregătit. În ceea ce-l priveşte pe Pepe, evenimentul a fost urmărit pas cu pas de televiziuni şi reviste. Mai mult decât atât, înşuşi mirele a fost cel care a dori să aibă atât de multă expunere, acceptând prezenţa echipei Happy Hour, în direct, la ceremonie.

2. Aspectul financiar tratat diferit

În timp ce, Pepe a strâns plicurile cu bani toată noaptea, ba chiar a aruncat cu bani la lăutari, nunta Nicoletei Luciu a beneficiat de multă discreţie din acest punct de vedere. Cei 120 de mii de euro, dar din partea socrului mic la nunta Latin Lover-ului nu au existat în cazul evenimentului în care protagonistă a fost Nicoleta Luciu.

3. Pepe, nuntă-show tv, Luciu petrecere în familie

Organizată miercuri, nunta lui Pepe a semănat mai mult cu un reality-show în care lumea a vent să cânte, să danseze şi să mănânce. În poziţia opusă a fost evenimentul organiza de Nicoleta Luciu care a ales să se căsătorească într-o zi de sâmbătă, la Miercurea-Ciuc, oraşul natal al soţului.

5 diferenţe clare între nunţile săptămânii. Care vedetă ţi-a plăcut mai mult?

4. Scandalul, un diferenţiator evident

Un element des întâlnit în cazul persoanelor publice de la noi, nu putea să nu-şi facă simţită prezenţa şi în aceste cazuri. Din fericire, am asistat la o singură serie de certuri, lovituri sub centură, şi aici despre nunta lui Pepe. Fosta soţie a artistului a ţinut să-şi facă simţită prezenţa şi cu ocazia acestui eveniment fericit, făcând un tur al televiziunilor şi explicând cât de mult o iubeşte pe ea încă Pepe. În cazul Nicoletei Luciu situaţia a stat fix invers.

5. Naşii, diferiţi din toate punctele de vedere

O altă diferenţă majoră între cele două evenimente a constat în alegerea naşilor. În cazul Nicolei Luciu, Marina Meleşcanu şi Peter Imre au consimţit să le fie alături mirilor din Miercurea Ciuc. În partea cealaltă, naşi au fost doi tineri cu sânge cald ca şi mirii, Andra şi Cătălin Măruţă.

Dacă ai mai constat şi tu alte diferenţe, scrie-le!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter