Diana Pârvu este însărcinată cu primul său copil

De Unica.ro, pe

Diana Pârvu (35 de ani), fosta realizatoarea a rubricii „Codul Fericirii” din cadrul Ştirilor Kanal D, dar şi prezentatoarea rubricii Meteo, a anunțat că așteaptă primul său copil.

Vedetea de televiziune a vorbit despre sarcină în emisiunea „La Măruţă”, de la Pro TV, unde a mărturisit că s-a confruntat cu o problemă pe care multe femei o au – endometrioza.

Diana Pârvu este în al doilea trimestru de sarcină și urmează să nască anul viitor.

Citeşte şi: Cum trec gravidele și proaspetele mămici prin pandemie? Cele mai frecvente întrebări adresate ginecologilor în această perioadă

„A fost o zi plină de emoţii. În sfârşit pot cea mai frumoasă veste pe care am primit-o în urmă cu 3 luni jumătate: SUNT ÎNSĂRCINATĂ!!!!!! Am ales să fac public acest lucru @lamaruta_protv , tocmai pentru a transmite un mesaj tuturor femeilor care şi-au pierdut speranţa în lupta cu endometrioza. Orice este posibil, trebuie doar să continui să crezi. Eu sunt dovadă vie că se poate să fii mama , în ciuda tuturor statisticilor”, a scris vedeta, într-o postare pe pagina sa de Instagram, la scurt timp după marele anunț.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Endometrioza afectează aproximativ 40% dintre femeile tinere din întreaga lume. Afecțiunea este dureroasă și se manifestă prin migrarea endometrului (mucoasa din interiorul uterului care este, în mod natural, eliminată prin menstruație) în zone externe uterului: la nivelul trompelor uterine, al ovarelor, pe intestine, pe peretele abdominal sau în vezica urinară.

Sursa foto – facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter