Dezvăluiri despre relaţia Gabrielei Cristea cu familia ei: «Mama ei o diviniza»

De Libertatea.ro, pe

Ruxandra Crăciun, o fostă colegă de liceu a Gabrielei Cristea (38 de ani), a mărturisit că vedeta TV s-a înţeles perfect cu părinţii ei până la majorat.
Acum însă, Gabriela Cristea pare să fi dat uitării toate sacrificiile făcute de mama ei, de la înmormântarea căreia a lipsit nemotivat.

E deja cunoscut faptul că vedeta TV Gabriela Cristea şi tatăl său nu-şi vorbesc de ani buni. Relaţia pe care Gabriela a avut-o însă în timpul adolescenţei cu părinţii săi a fost una dintre cele mai bune.

Elevă la Liceul de Coregrafie George Enescu, vedeta nu a fost niciodată un copilproblemă. Din contră, ea era una dintre cele mai educate şi mai bine îngrijite eleve, semn că părinţii săi nu au neglijat-o niciodată.
“Gabi era cu un an mai mare decât mine. La liceul de coregrafie era doar o singură clasă la fiecare promoţie şi toate ne cunoşteam foarte bine. Nu a fost niciodată o elevă-problemă, din contră: era curată, bine îngrijită, foarte educată, cuminte, cu bun-simţ, frumoasă rău şi tare prietenoasă. Mama ei o diviniza, la fel şi tatăl, se vedea că era un copil fericit. Ea nu i-a vorbit niciodată de rău. Mama sa mai venea la şcoală, la şedinţe şi se interesa, ca orice părinte responsabil, de situaţia ei şcolară. Nu ştiu ce s-a întâmplat între ea şi părinţii săi, dar cu siguranţă a avut motive întemeiate să rupă legătura cu ei”, povesteşte Ruxandra Crăciun (foto).
Vezi continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter