Deea și Dinu Maxer și-au sfințit verighetele. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 10 octombrie 2018, 11:18
Deea și Dinu Maxer și-au sfințit verighetele. Cei doi se pregătesc pentru a ajunge din nou la altar, de această dată pentru a celebra cea de-a doua nunta.  

Deea și Dinu Maxer împlinesc 10 ani de la căsătorie și cu această ocazie cei doi pregătesc o nouă petrecere, Nunta de 10. Pentru că primele verighete le-au pierdut, cei doi au decis să-și cumpere unele noi, iar Deea va îmbrăca o rochie de mireasă reinterpretată.Deea si Dinu Maxer nunta

Deea și Dinu Maxer au fost ieri la mânăstire pentru a-și sfinți noile verighete și au împărtășit momentele cu prietenii virtuali. Cei doi au fost eleganți, Deea purtând o rochie albă cu buline, vaporoasă, asortată cu un buchet de flori roșii. Alături de aceștia au fost și nașii, dar și băiețelul lor, pe nume Andreas : „După 10 ani, cu emoții în suflet și lacrimi în ochi, am pășit in Mănăstirea Comana, locul unde l-am botezat pe Andreas! Am sfințit verighetele și am avut parte de o slujbă emoționantă de mulțumire. Suntem recunoscători pentru ce avem, pentru că ne avem unii pe alții. E cel mai important lucru! Mâine petrecem … cu o „NUNTĂ de 10″”, – a scris Deea Maxer în mediul online. Vezi imagini în galeria foto!

Citește și – Maria Marinescu s-a ales cu dosar penal dintr-o neatenție

Citește și – “Falsez pentru tine”, un nou show de muzică la Pro Tv

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter