Deea și Dinu Maxer fac nuntă din nou

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 26 septembrie 2018, 16:54
Deea și Dinu Maxer fac nuntă din nou. Cei doi și-au propus să ajungă pentru a doua oară la altar, iar Deea își dorește ca totul să fie exact ca la carte, prin urmare va îmbrăca și rochie de mireasă.

Deea și Dinu Maxer vor face nuntă pentru a doua oară peste doar o lună, în acest mod cei doi punctând 10 ani de iubire: „Este jumătatea mea, de aceea îl am în continuare lângă mine, de aceea suntem încă împreună. Acum, la zece ani de la căsătorie, ne-am gândit să facem nunta pe 10 octombrie. Ne-am gândit să o punem în timpul săptămânii. Facem nuntă din nou și sunt foarte fericită că avem complici la toată nebunia asta. Nu mai purtai nici tu verigheta și am dat-o și eu jos. Mergem să ne facem și verighetele pentru nuntă. Slujba va avea loc în biserica unde l-am botezat pe Andreas. M-aș fi îmbrăcat în mireasă dacă mai aveam rochia mea, dar acum o să port o rochie de mireasă reinterpretată”, – a spus Deea Maxer la TV.

Deea si Dinu Maxer in ziua nuntii

„Da și eu cred că suntem suflete pereche. Când ne-am mutat, am pierdut verigheta, dar oricum nu prea o purtam eu, Deea știe foarte bine că eu nu prea port. Așa ne-a venit ideea unei nunți de 10, să facem și alte verighete”, – a completat-o Dinu Maxer.Deea si Dinu Maxer si fiul lor, Andreas

De organizarea evenimentului lor, Nunta de 10, se va ocupa Oana Roman.

Citește și – Elena Gheorghe i-a rupt turta fetiței sale. Ce a ales Amelie de pe tavă. FOTO

Citește și – Iubitul Andreei Marin se mută în România

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter