Deea și Dinu Maxer divorțează după 14 ani de căsnicie: „Am decis să încheiem căsătoria”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 28 martie 2023, 15:16

Deea și Dinu Maxer au decis să divorțeze, după un mariaj care a durat 14 ani. Anunțul a fost făcut de aceștia, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

Deși cei doi păreau la fel de îndrăgostiți ca în prima zi și au împreună și doi copii, Dinu Maxer și soția sa au hotărât să meargă pe drumuri diferite în viață.

Deea și Dinu Maxer divorțează

Anunțul făcut de Deea și Dinu Maxer a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că nu se știa că ar exista probleme în relația celor doi. Aceștia formau un cuplu de 18 ani și erau căsătoriți de 14.

„Am decis să ne încheiem căsătoria dupa 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit”, a anunțat soția lui Dinu Maxer pe Facebook.

„Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Multumesc, Dinu Maxer!”, a continuat Deea.

„Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră”, a mai transmis soția lui Dinu Maxer pe rețelele de socializare.

Aceasta a făcut apel la liniște și pace, întrucât această despărțire este una dificilă pentru ei.

„Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer”, a încheiat Deea Maxer mesajul.

Același mesaj a fost postat și pe pagina de Facebook a lui Dinu Maxer.

Admiratorii cuplului au luat cu asalt secțiunea de cometarii, declarându-se întristați de această veste.

„Nu cred așa ceva!” „Nu se poate”, „Felicitări vouă că ați ales să trăiți în adevăr, nu în compromis, doar de gura lumii”, „Păcat, ați fost o familie foarte frumoasă”, „Erați un cuplu perfect”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de fanii Deei și ai lui Dinu Maxer.

Cum a început povestea de dragoste dintre Dinu și Deea Maxer

Dinu și Deea Maxer s-au cunoscut pe când ea era doar o adolescentă. Deși ea avea 15 ani, iar el 31, au știut că sunt meniți să fie împreună. Au întâmpinat câteva dificultăți, însă nimic nu a putut sta în calea iubirii lor.

„Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine”, a povestit Dinu Maxer în anul 2021, potrivit Wowbiz.

„Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă”, a mai spus el.

Deaa și Dinu Maxer au împreună doi copii, un băiat, Andreas, în vârstă de 11 ani, și o fetiță, Maysa Maria, de 3 ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Deea și Dinu Maxer

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter