Ți-o mai amintești pe Mădălina Anea, actrița din „Îngeri pierduți”? Cum arată și ce job are acum

De Luciana Polite, pe Ultimul update Joi, 16 martie 2023, 13:22

În anul 2013, Mădălina Anea era văzută, pe micile ecrane, de o țară întreagă. Actrița era în centrul atenției și avea o relație cu Paul Diaconescu de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, dar după despărțire, puțini știu ce s-a întâmplat cu vedeta de la Acasă TV. Surprinzător, chiar dacă românii n-au mai văzut-o, artista a avut apariții în filme străine.

Mădălina Anea este cunoscută în România atât pentru serialul „Îngeri pierduți”, cât și pentru scurtmetraje și filme precum: „Ultimii clienți”(2008), „Vic și Ema”(2010), „Mamaia” (2013). În urmă cu aproape zece ani, era în atenția tabloidelor, dar acum, puțini știu ce s-a întâmplat cu actrița. Pe de altă parte, Paul Diaconescu a fost văzut în seriale și chiar în „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, unde a rezistat doar un episod.

Ce s-a întâmplat cu Mădălina Anea după „Îngeri Pierduți” și despărțirea de Paul Diaconescu

„Îngeri pierduți” a fost debutul actriței în televiziune, în rolul Anei, dar și singurul rol de pe micile ecrane. După aceea, a apărut în scurtmetraje românești, printre care se numără: „L1-L5” (2014), „Buchetul Miresei” (2019), „Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună” (2021).

Succesul a lovit-o pe fosta actriță de telenovele mai ales peste hotare, unde a jucat în filmele: „Olso Traffic” (2016), „Exodus to Shanghai” (2015), „Regal” (2010), „The Hard Way” (2019), „A Princess for Christmas” (2011) și „The Protégé”(2021).

Pentru o perioadă, actrița a fost plecată din țară, filmări, dar acum a revenit în România și joacă mai ales în piese de teatru.

CITEȘTE ȘI: Madalina Anea si Paul Diaconescu, a doua pereche din telenovela „Îngeri pierduţi”

Relația actriței cu Paul Diaconescu

Mădălina Anea și Paul Diaconescu s-au cunoscut la castingul producției „Mamaia” și s-au împrietenit imediat. Când au început să fie colegi și la „Îngeri pierduți”, a luat naștere și relația lor. Partea interesantă este că cei doi nu erau împreună doar în viața reală, ci și în serial, Ana fiind iubita lui Tudor, personajul jucat de fostul concurent de la PRO TV.

La vremea în care cei doi erau vedete la Acasă TV, actorii se arătau extrem de fericiți și spuneau:

„Prietenia noastră s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. Între noi este o chimie puternică, ne completăm reciproc și suntem foarte îndrăgostiți unul de celalalt. Paul este foarte atent cu mine și mă surprinde mereu cu flori si mici surprize”, a zis Mădălina Anea, în 2013.

„Ne-am cunoscut la castingul de la “Mamaia”, ne-am împrietenit la repetițiile de la telenovela “Îngeri pierduți” și ne-am îndrăgostit la filmări, dar eu m-am îndrăgostit de Mădălina din prima zi când ne-am cunoscut. Am putut să răsuflu ușurat abia de când suntem împreună!” declara Paul Diaconescu, în vremea relației cu actrița.

CITEȘTE ȘI: Interviu exclusiv: Mădălina Anea și Paul Diaconescu: “Ne știam înainte de Mamaia dar nu ne cunoșteam”

De ce s-au despărțit Mădălina Anea și Paul Diaconescu

Nimeni nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat între Mădălina Anea și Paul Diaconescu sau când s-au despărțit. Niciunul dintre ei nu au vrut să facă declarații despre acest subiect și au păstrat despărțirea în mare secret.

Niciunul dintre cei doi actori nu s-au mai afișat, de atunci, cu alți parteneri de viață.

CITEȘTE ȘI: Paul Diaconescu, primul concurent eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Sursă foto: Facebook, Acasă TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter