Adela Popescu, dezvăluiri despre momentele de spaimă trăite în Dominicană: „Era ca în filmele cu sfârșitul lumii”

Ultimul update Miercuri, 23 noiembrie 2022, 11:08

Adela Popescu a vorbit înainte de finala showului pe care îl prezintă alături de Cabral, la Pro TV, despre experiența trăită în junglă, pe perioada filmărilor. Prezentatoarea a povestit și despre experiența Uraganului Fiona, care a lovit Republica Dominicană și a provocat inundaţii şi pagube catastrofale. Ea a mărturisit cum a trăit, alături de soț și copii, orele de teroare.

Invitată în emisiunea „La Măruță”, vedeta a vorbit deschis despre cum a trăit spaima orelor în care uraganul a lovit locul unde era cazată împreună cu familia, pe perioada filmărilor emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Adela Popescu, sub teama naturii dezlănțuite

„Ăla (n.r uraganul) nu era în plan. Cu vreo două zile înainte, cei din producție au venit și au spus că trebuie să ne facem niște cumpărături în avans pentru că în Costa Rica e un uragan și se pare că nu ne va ocoli. Am sperat până în ultima clipă că nu o să ajungă la noi, dar a ajuns. A fost de o violență ieșită din comun”.

Prezentatoarea a povestit că se afla alături de soțul ei și copiii lor atunci când natura s-a dezlănțuit. Deși credeau că va fi o furtună obișnuită, în scurt timp totul a degenerat. Uraganul a provocat pagube însemnate, iar Adela a vorbit despre urmările sale.

„Eu, din fericire, nu am prins niciun cutremur, dar mi-a spus Radu că era fix același vuiet. Un fel de strigăt al pământului”, poveste;te Adela Popescu.

Citește și: Adela Popescu, fotografie înduioșătoare cu cei trei băieți ai ei

Convinși că fenomenul îi va ocoli, Adela și soțul ei și-au văzut liniștiți de treabă în orele dinaintea uraganului. Vedeta mărturisește că au mâncat la restaurant, apoi soțul ei a mers la cumpărături și chiar la alergat.

„Știam că pe la ora 10 seara va ajunge la noi. Pe la prânz, Radu nu avea nicio problemă, s-a dus împreună cu Andreea, soția lui Cabral, la cumpărături. Noi eram la cumpărături. Ea s-a sfătuit cu Cabral a luat mâncare…Radu îi spunea mereu că suntem caraghioși că nu se va întâmpla nimic. Mă sună Andreea și îmi spune – bă, vezi că Radu a luat două borcane de măsline și niște bere-„

Finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, joi seară, la Pro TV

Liniștea dinaintea furtunii avea să dispară treptat, povestește Adela Popescu. Cu câteva ore înainte de a da piept cu furia naturii, cei doi se aflau la un restaurant. La un moment dat angajații au început să securizeze locația, pregătiți pentru ceea ce va urma.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

„Eram la un restaurant. Începuseră deja să ne dea afară să securizeze geamurile. Oamenii eliberaseră restaurantul, se urcaseră pe scări să se pună la adăpost. Al meu mânca tacticos peștele. „Eu nu plec de aici până nu termin”. După ce am ajuns acasă, tot ostentativ spunea că ar face jogging. Deja începuse vântul, el alerga…”, a mărturisit vedeta în emisiunea de la Pro TV.

Adela a povestit că a securizat geamurile cu mobila pe care o avea în locuință pentru că exista riscul ca acestea să se spargă. „Riscam să intre toată nebunia pentru că bătea și vântul îngrojitor și mai și ploua. O furtună oribilă. Ce a urmat a fost agresiv. Când ne-am trezit era ca in filmele cu sfârșitul lumii. Aa ieșit din casă și eram fix ca niște supraviețuitori”

Adela Popescu și Cabral prezintă împreună emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la Pro TV. Finala concursului va fi transmisă, în direct, joi seara, iar câștigătorul va fi ales prin votul publicului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter