Ruxi a recunoscut aventura cu un concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Săgeți și la adresa Vivianei Sposub

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 25 noiembrie 2022, 18:07

Ruxi, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, emisiunea-concurs de la PRO TV, a dat cărțile pe față și a recunoscut că a avut o aventură cu unul dintre cei care i-au fost colegi de competiție.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Ruxi a participat la rubrica „sosurile iuți”, iar la una dintre întrebări, câștigătoarea de la „Bravo! Ai stil” a trebuit să ofere numele unui bărbat cu care a avut o aventură.

Ruxi, aventură cu unul dintre concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta a oferit. Nu este vorba de orice bărbat, ci chiar de unul dintre colegii din competiția a cărei finală a fost difuzată joi seara la PRO TV.

Astfel, Ruxi a recunoscut că unul dintre bărbații cu care a avut o aventură este chiar Sali Levent, finalist și el în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Ruxi a recunoscut aventura cu un concurent de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Săgeți și la adresa Vivianei Sposub
Ruxi și Sali, concurenți ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Ruxi, despre concurentul Cristi Mitrea

Nu a fost singurul concurent al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” despre care Ruxi a fost nevoită să vorbească. Una dintre întrebările rubricii îi cereau vedetei să enumere calitățile și defectele lui Cristi Mitrea.

Citește și: Cine a câștigat finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Surpriză la Pro T
 Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat în jungla dominicană

„Bun, inteligent, ajutător” a spus vedeta, în timp ce a precizat că defectele cele mai mari ale lui Cristi sunt faptul că se enervează prea repede și nu își ascultă interlocutorul atunci când acesta din urmă are dreptate în ceea ce spune.

Săgeți la adresa Vivianei Sposub: „Nu știe să se îmbrace”

Câștigătoarea celui mai recent sezon al emisiunii „Bravo! Ai stil”, de la Kanal D a avut câteva replici acide și la adresa Vivianei Sposub, și ea concurentă în același sezon al concursului de frumusețe.

Rugată să o descrie pe iubita lui George Burcea în cinci cuvinte, Ruxi a subliniat că aceasta este o persoană „parșivă, care nu are suficientă educație”. În schimb, vedeta a mărturisit că Viviana este o femeie „frumoasă și sociabilă”.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Ruxi a concluzionat la adresa Vivianei Sposub că este o persoană care nu are un stil vestimentar potrivit. „Nu știe să se îmbrace”, a adăugat vedeta, în emisiunea de la PRO TV.

În ultima întrebare, lui Ruxi i s-a cerut numele unui bărbat cu care s-ar mărita fără să stea pe gânduri. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-a gândit apoi a răspuns….”Andi Moisescu”. Aflată și ea în platoul emisiunii „La Măruță”, Anisia Gafton, câștigătoarea emisiunii-concurs de la PRO TV a spus că și ea ar face același lucru dacă Andi Moisescu ar cere-o în căsătorie.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter