De ce nu se căsătoresc Carmen Brumă și Mircea Badea

De Mădălina Manole, pe
Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de aproape 18 ani și toată lumea se întreabă de ce nu au ajuns la altar până acum, cu atât mai mult cu cât cei doi, din 2014, au devenit părinții unui băiețel, pe nume Vlad.

Invitată la Antena 1, Carmen Brumă a dezvăluit amănunte picante din relația pe care o are cu Mircea Badea și i-a răspuns cu sinceritate Elei Voineag la toate întrebările adresate. Vedeta de televiziune a explicat că rolul de mamă este pe cât de frumos, pe atât de solicitant: ”Dupa 3 ani și jumătate de când sunt mamă mă simt obosită, cateodată chiar epuizată, dar sunt fericita și mulțumită și echilibrată în cea mai mare parte a timpului. Eu credeam că voi fi o mamă relaxată, dar sunt foarte panicoasă, iar Mircea e la fel.” – a povestit Carmen Brumă. Totodată, întrebată dacă-și mai dorește un frățior pentru Vlad, Carmen a răspuns răspicat că nu se gândesc la un al doilea copil.

Carmen Bruma, Mircea Badea si Vlad

Așa cum era de așteptat, Carmen Brumă nu putea să scape de întrebarea care a urmărit-o în ultimii ani, și anume, de ce nu se grăbesc să semneze actele? Ei bine, răspunsul acesteia a fost scurt și la obiect: ”De 7-8 ani tot aud întrebara asta cu nunta, deși în ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred că am fost destul de clară. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami.” – a declarat iubita lui Mircea Badea.

Pe de altă parte, Carmen a recunoscut că există divergențe și mici neînțelegeri în relația sa, dar că amandoi știu să le administreze și să le depășească cu succes: ”Important este când tragi linie lucrurile bune să fie mai multe ca cele rele.” – a concluzionat aceasta.

Citește și – De nerecunoscut! Cum arăta Carmen Brumă la 17 ani și cu surplus de kilograme

Citește și – S-a aflat motivul pentru care Nicoleta Luciu a renunțat la “Asia Express”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter