Carmen Brumă a împlinit 46 de ani. Locul idilic din România în care a copilărit partenera lui Mircea Badea: „E oaza mea de liniște” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2023, 09:01

Carmen Brumă împlinește astăzi, 9 mai, 46 de ani și îi sărbătorește într-o formă fizică de invidiat! Cu doar câteva zile înainte de aniversare, am filmat cu partenera lui Mircea Badea o nouă ediție a emisiunii FRESH by UNICA, pe care o vei putea vedea mâine, de la ora 20, pe canalul oficial de Youtube, pe Facebook-ul UNICA și pe site-ul nostru!

Nu rata un interviu în care vei afla informații prețioase despre cum să te menții în formă, dar și multe detalii neștiute despre invitata noastră! Cum a luat naștere „Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă”, cum este în rolul de mamă, dar și ce spune despre relația și căsătoria cu Mircea Badea, afli direct de la sărbătorita zilei.

La mulți ani, Carmen Brumă! Vedeta a împlinit 46 de ani

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Nu mi-e frică nici de 40, nici de 50. Eu am ales vârsta asta pentru că am perceput-o ca fiind un prag emoționat pentru cele mai multe femei. Nu e vorba de o anumită vârstă, este vorba de trecerea timpului. Asta am vrut să spun, nu mi-e frică de trecerea timpului, că vârsta biologică depinde și de felul în care noi ne întreținem și este într-o mare măsură și alegerea noastră. Și felul în care tu treci prin etapa asta 40 +, 50+ ține și de tine și de felul în care tu ai grijă de tine.” a spus Carmen Brumă, în exclusivitate, la FRESH by UNICA.

Carmen Brumă, dezvăluiri neștiute despre primii ani din viața ei

În cadrul interviului, Carmen Brumă a vorbit și despre copilăria ei. Aflăm că primii ani din viață i-a petrecut într-un sat idilic, aflat pe malul Dunării, la bunicii ei, loc care și astăzi reprezintă oaza ei de liniște.

Citește și: Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus în adolescență: „Toată suferința m-a modelat”

Citește și:  Carmen Brumă spune că putem mânca paste fără să ne îngrășăm. Regula simplă de care să ții cont

Citește și: Sportul pe care îl practică fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea: „E costisitor și greu de făcut în România”

„Am fost un copil fericit care a crescut cu doi părinți care l-au iubit și îl iubesc. Am avut șansa să stau o bună parte a copilăriei mele la țară, iar lucrul ăsta mi-a făcut foarte bine, într-un sat de pescari, de pe malul Dunării, care se numește Vadul Oii și de care pe mine mă leagă foarte multe amintiri. E zona mea sensibilă, e zona în care eu mă încarc, când plec de acolo parcă sunt alt om, mult mai energic și cu alt gen de dispoziție și chef de viață.

Mi-am petrecut foarte multe vacanțe, până la o anumită vârstă am stat efectiv acolo, pentru că ai mei lucrau și, pe vremea aia, nu era cu bonele, nu era varianta de bonă filipineză și ai mei nu și-ar fi permis, oricum.

„E oaza mea de liniște, oaza în care mă retrag atunci când simt nevoia”

Am stat la bunici, după care am început să merg la școală și mă duceam doar în vacanță la bunici. E un sat idilic, o zonă fix pe malul Dunării, cu pădure bogată, cu vegetație, cu plajă de nisip, o zonă în care există inclusiv ape termale, dar care nu sunt exploatate. E un sat cu foarte multe avantaje, o zonă insuficient exploatată și, sinceră să fiu, mie îmi convine că e așa, pentru că e oaza mea de liniște, oaza în care mă retrag atunci când simt nevoia”, a povestit Carmen Brumă, la FRESH by UNICA.

Nu rata FRESH by UNICA în fiecare miercuri, de la ora 20! În ediția din 10 mai, Carmen Brumă face dezvăluiri despre super programul pe care l-a lansat în premieră în România, un ghid de slăbire, nutriție, mișcare și informare pentru femeile care vor să învețe cum să facă față trecerii prin etapa de vârstă 35-69 ani! Și asta nu e tot! Aflăm ce avantaje și dezavantaje au dietele care sunt la modă, cum vrea să ajute adolescenții în lupta cu obezitatea, dar și cum își crește unicul fiu, pe Vlad, care urmează să împlinească 9 ani. Cum l-a cunoscut, de fapt, pe Mircea Badea și ce spune despre căsătoria cu el, afli tot urmărind FRESH by UNICA.

Sursă foto: Carmen Brumă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter