Carmen Brumă, declarații exclusive despre relația și nunta cu Mircea Badea: „Există o poveste spusă de Mihai Mitoșeru. Nu este adevărată”

De Cristina Manea, pe Ultimul update Joi, 11 mai 2023, 13:09

Formează un cuplu de peste 25 de ani și au împreună un băiețel, dar discreția a fost întotdeauna cuvântul care a caracterizat relația dintre Carmen Brumă și Mircea Badea. Invitată la FRESH by UNICA, vedeta de televiziune – devenită în timp expertă în fitness și nutriție – ne-a dezvăluit detalii despre viața de familie, planuri de viitor și despre programul „Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă”, un ghid de slăbire, nutriție, mișcare și informare pentru femeile care vor să învețe cum să facă față trecerii prin etapa de vârstă 35-69 ani!

Despre Carmen Brumă știm că este adepta unui stil de viață sănătos și că a lansat numeroase programe de îngrijire și exerciții fizice, care, spune ea, au ajutat sute de mii de oameni să își îmbunătățească stilul de viață. Admirată pentru silueta pe care o are, după ce s-a luptat cu kilogramele în plus în perioada adolescenței, Carmen Brumă recunoaște că disciplina este cuvântul care o caracterizează. Nu mănâncă întotdeauna sănătos, declară că nici nu și-a propus asta, dar încearcă să nu sară în nicio zi peste antrenamentul pe care îl face în confortul casei sale.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Carmen Brumă, despre Mircea Badea: „O doză prea mare de expunere simt că ne-ar crea un disconfort”

Pe lângă cariera de succes și pasiunea pentru sport și nutriție, Carmen încearcă să fie mama de care are nevoie fiului ei și al lui Mircea Badea și recunoaște că rolul de mamă este o provocare. Vlad împlinește 9 ani pe 14 mai și, în familie, se pun la punct ultimele detalii pentru petrecerea lui. Când vine vorba despre Mircea Badea, Carmen alege să joace cartea discreției, așa cum ne-a obișnuit.

„E o poveste pe care am preferat să o ținem pentru noi. Ne-am dorit foarte mult să o ținem pentru noi și asta facem de mulți, mulți ani pentru că viețile noastre, meseriile noastre sunt de așa natură încât o doză prea mare de expunere simt că ne-ar crea un disconfort. L-am cunoscut la un moment dat, cred că sunt peste 25 de ani. (…)

Există o poveste care circulă, care a fost spusă de Mihai Mitoșeru, cum că el ne-a prezentat, nu este adevărată. Nu atunci ne-am cunoscut noi, adică atunci are el senzația că ne-am cunoscut, dar noi nu ne-am cunoscut atunci. (…) Nu ne-a introdus, nu ne-a făcut cunoștință Mihai Mitoșeru, ne-am descurcat singuri.” a declarat Carmen Brumă, la FRESH by UNICA.

Citește și: Carmen Brumă a împlinit 46 de ani. Locul idilic din România în care a copilărit partenera lui Mircea Badea: „E oaza mea de liniște” / Exclusiv

Citește și: De ce a refuzat Cătălin Scărlătescu să gătească la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Citește și: Sportul pe care îl practică fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea: „E costisitor și greu de făcut în România”

Relația pe care o are cu Mircea Badea de peste 25 de ani a adus-o pe Carmen Brumă și mai mult în atenția presei și a publicului, iar întrebări și curiozități au fost multe de-a lungul timpului.

„Meseria asta pe care o avem noi, care presupune foarte multă expunere, este una cu părți pozitive și părți negative. Eu când l-am cunoscut și am decis să fiu cine sunt astăzi, n-am simțit niciun fel de pistol la tâmplă, nu m-a obligat nimeni să fac asta, nu m-a obligat nimeni să fiu în situația asta, eu de bunăvoie am ales.

Și atunci, mi s-ar părea nepotrivit, chiar indecent să mă apuc să mă plâng, adică, da, fix ca-n orice meserie, ai părți bune și părți rele. Ești capabilă să le suporți pe alea mai nasoale, bine, nu ești capabilă, next, poate vrea doamna, ia uite ce coadă avem în spate.” a spus, cu zâmbetul pe buze, Carmen Brumă la FRESH by UNICA.

Carmen Brumă: „Nu sunt de acord cu genul acela de discurs în care tu, persoană publică, te plângi de hate”

Carmen Brumă a vorbit și despre hate-ul existent în online, cu care multe persoane publice se confruntă.

„Nu sunt de acord cu genul acela de discurs în care tu, persoană publică, te plângi de hate, și vai, dar nu mă înțelege, dar cum zice nasoale de mine când nu mă cunoaște? Nu știe ce fel de persoană sunt. Asta este meseria, îți place – vrei, nu-ți place – pe aici e ieșirea.

Când o să decid, dacă o să decid la un moment dat, că nu mai pot face față, să zicem, părților negative, că ele nu mai sunt acceptabile pe scara mea de valori, atunci o să mă retrag și asta e. Deocamdată nu, mie îmi place ceea ce fac, o fac cu foarte mare convingere, cu drag, cu respect față de meserie și față de oamenii care mă urmăresc. N-am nimic de reproșat!” a menționat Carmen Brumă la FRESH by UNICA.

De ce nu s-a căsătorit cu Mircea Badea?

În cadrul emisiunii, a lămurit și statutul ei marital. Întrebată ani la rând dacă se căsătorește cu Mircea Badea, Carmen Brumă a spus direct că nu s-a visat niciodată mireasă ori soția cuiva.

„Că n-am vrut! Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă, dar de mică. Adică, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva, nu am avut-o! Nu mi-am dorit! Așa a fost modelul, așa a fost materialul, prea târziu să mai schimbăm materialul.” a declarat, în exclusivitate, Carmen Brumă la FRESH by UNICA.

FRESH by UNICA, miercuri, de la ora 20:00

Nu ratați Fresh by Unica, emisiunea online prezentată de Cristina Manea, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe contul oficial de YouTube, pe pagina de Facebook UNICA.ro și pe site-ul nostru!

Pe canalul Unica de YouTube puteți vedea toate edițiile emisiunii. Până acum, Alina Sorescu și Paula Seling se află printre vedetele care și-au deschis sufletul la FRESH by UNICA. Ce declarații surprinzătoare a făcut și Tania Popa, dar și poveștile lui Marcel Pavel, precum și ale Andreei Ibacka sunt online.

Andreea Marin, Daniela Gyorfi, Alexandra Velniciuc, Cove, Andreea Bălan, Bella Santiago sau Julia Chelaru s-au destăinuit la FRESH by UNICA. Urmează și alți invitați surpriză! Te așteptăm în comunitatea noastră și te invităm să ne urmărești și pe pagina de Facebook, dar și pe Instagram!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter