Sportul pe care îl practică fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea: „E costisitor și greu de făcut în România”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 21 aprilie 2023, 18:46

La nouă ani, fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea are o pasiune pentru sport ca și părinții săi celebri. Puștiul face karting și se descurcă de minune.

Mircea Badea e mândru de el și le vorbește și colegilor de reușitele sale. Carmen Brumă spune că e un sport costisitor și greu de făcut în România.

Carmen Brumă: „Îi place și reușește să se descurce foarte bine”

”Face karting. Am avut niște încercări, vedem. Îi place și reușește să se descurce foarte bine, dar nu aș vrea să fac presiuni în nicio direcție. E un sport foarte costisitor și greu de făcut în România, depinde de o mulțime de accesorii. În perioada asta pistele profesioniste sunt închise. M-aș bucura să facă orice sport, în mod constant. Nu contează care”, a mărturisit Carmen Brumă, la Antena Stars.

Vedeta și partenerului ei își împart responsabilitățile în privința lui Vlăduț: „Stă cu mine în prima parte a zilei și cu Mircea cât timp e acasă. Ne împărțim în mod egal”, a mai spus Carmen Brumă.

Vedeta reușește să îmbine cu succes viața de familie, televiziunea și programele de sport pe care le lansează.

”Reușim așa din când în când. Important este că pot să le introduc pe toate dacă sunt disciplinată. Am un program foarte bine împărțit, astfel încât, acum filmez, acum ne plimbăm, acum facem antrenament. Intră toate, câteodată mai forțat, mai împingi pe ici pe colo.

Obișnuiesc să mă trezesc foarte devreme și chestia asta mă ajută”, a spus Carmen Brumă, la Antena Stars, în emisiunea lui Capatos.

Citeşte și: Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus în adolescență: „Toată suferința m-a modelat”

Mircea Badea: „E foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine”

Deși sunt rare momentele în care dă din casă, Mircea Badea a recunoscut că învață multe lucruri de la fiul său, care are numeroase calități. „Pot spune că învăț foarte multe de la el, pentru că e foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. E foarte inteligent. E surprinzător și inovativ. Și la nivel de idee, și la nivel de exprimare. 

E poet și e bine intenționat. N-are nicio moleculă de răutate. Este bine intenționat, solar, pozitiv, boem și clar așa e el, mă pot obiectiva”, a spus moderatorul TV, la Antena 3 CNN.

Citeşte și: Carmen Brumă: 3 greșeli frecvente pe care le faci atunci când vrei să slăbești

Carmen Brumă lansează un nou program de slăbire

Carmen Brumă lansează în România un ghid de slăbire, nutriție, mișcare și informare pentru femeile care vor să învețe cum să facă față trecerii prin etapa de vârstă 35-69 ani! 

“Nu mi-e frică de 40” by Carmen Brumă este al 7-lea program lansat de Carmen Brumă din 2013 până astăzi și este primul material de acest gen din România adresat femeilor din segmentul de vârstă 35+ .

“Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă” conține o parte scrisă (editată ca o carte) cu informații generale, soluții concrete, dietă pentru 6 săptămâni, rețete și o parte video cu 4 antrenamente, încălzire și stretching.

Toate întrebările și provocările cu care se confruntă femeile de 40 de ani au fost atinse de către vedeta care are un corp de invidiat și este extrem de admirată la cei 45 de ani ai săi.

“Am simțit de ceva vreme că femeile care ajung în preajma vârstei de 40 de ani au nevoie de încurajări, informații structurate și soluții concrete pentru a trece cât mai bine prin această etapă a vieții.  Cred cu tărie că vârsta biologică este, în parte, și alegerea ta, dacă ai grijă de interiorul și exteriorul tău în egală măsură, îți stabilești corect și clar lista de priorități și acționezi în consecință.

Nu te abandona, nu te uita în spate decât pentru a-ți aminti că ai puterea să treci prin asta și nu te resemna!”, spune Carmen Brumă.

“Am simțit de ceva vreme că femeile care ajung în preajma vârstei de 40 de ani au nevoie de încurajări”

Vedeta crede că femeile au numeroase frici când se apropie de 40 de ani. „Cu siguranță cea mai mare temere este că “ți-a trecut timpul” și că  nu mai ai suficient de mult.  Și strict matematic așa e! Dar poți să-l câștigi nepierzându-l! 

Acum ai maturitatea și determinarea de a duce la capăt proiecte, visuri personale la care ai renunțat pentru că nu era momentul. Ai încredere în tine indiferent de “corul de bocitoare” al majorității. Nu pierde timpul acționând împotriva ta, sau din contra, nefăcând ce e bine pentru tine.

La 40 de ani e mai ușor să spui NU pentru că ai învățat să te apreciezi diferit și să recunoști ce  merită cu adevărat. 

Și pentru că am auzit de prea multe ori întrebarea “Cine te mai alege, dragă, la vârsta asta?” , răspunsul este EU. EU MĂ ALEG PE MINE!”, adaugă Carmen Brumă, promotoarea unui stil de viață sănătos!

Foto: Pr, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter