De ce nu s-a căsătorit Cătălin Scărlătescu până acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 10:48

Chef Cătălin Scărlătescu (48 de ani) este rezervat când vine vorba despre viața sa privată. Sora lui, însă, a dezvăluit recent din ce motiv nu s-a căsătorit până acum.

Pregătit sau nu să facă marele pas, bucătarul formează în prezent un cuplu. În decembrie 2020, Cătălin Scărlătescu mărturisea despre relația sa: „Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită, că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”.

De ce nu s-a căsătorit Cătălin Scărlătescu până acum

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis: «Tu când erai înăuntru, erai de mult plecat». Și-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îmi place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a mai spus Cătălin Scărlătescu atunci, la Antena Stars.

De curând, sora juratului „Chefi la cuțite”, Carmen, a dezvăluit: „Discuția asta de multe ori a trezit controverse. De exemplu mergem în vacanță, el e cu iubita și sunt și eu, de obicei mergem așa, eu sunt singură și el cu iubita. Tot timpul, el îmi dă mie mai multă atenție, iar ele sunt geloase. Eu tot timpul încerc să le explic. Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție”.

Citește și: 

Pepe, despre despărțirea de Raluca Pastramă: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

Simona Pătruleasa, despre perioada în care lucra în învățământ: „M-am simțit extraordinar”

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

„Oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora, că și cu mamele au fetele probleme, [e neplăcut]. Eu mă simt ciudat de multe ori și încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac”, a încheiat.

La ce intervenție estetică a apelat Cătălin Scărlătescu în 2020

Cătălin Scărlătescu a apelat anul trecut la o intervenție estetică. Este vorba despre o blefaroplastie sau, în termeni uzuali, îndepărtarea excesului de piele din jurul ochilor. Estetic, pe chef îl deranja aspectul căzut al pielii din jurul ochilor lui, iar, în urma controlului, specialistul i-a recomandat o blefaroplastie.

Cătălin Scărlătescu a fost supus intervenției înaintea finalei sezonului 8 „Chefi la cuțite”. Potrivit Click!, intervenția durează în jur de o oră. Se realizează anestezia locală, apoi, cu ajutorul bisturiului, pielea în exces este îndepărtată. Într-o săptămână, pielea este vindecată. Tot potrivit Click!, o astfel de intervenție costă aproximativ 1.000 de euro, potrivit.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter