De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 aprilie 2021, 15:29

Gabriela Cristea (46 de ani) și soțul ei, artistul Tavi Clonda (40 de ani), și-au oficializat relația în anul 2015 și au împreună două fiice, Iris Thea Selena (2 an) și Victoria Bella Margot (3 ani). În prezent, Gabriela moderează emisiunea Mireasa, urzeala soacrelor, difuzată de Antena Stars. Totodată, întreaga familie apare în reality-show-ul Fetele lui Tavi.

De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

În cadrul unui eveniment monden, surprins și difuzat în cadrul emisiunii Fetele lui Tavi, Cristina Șișcanu (36 de ani) a observat că Gabriela Cristea nu-și poartă verigheta, deși soțul ei da. Vizibil surprinsă, jurnalista a întrebat-o pe vedeta TV care este motivul.

„N-am verighetă! Nu mi-am pus și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, i-a spus prezentatoarea de televiziune Cristinei Șișcanu.

„Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puțin așa este la mine și la Gabi. În primul rând, comunicarea trebuie să fie bună, viața sexuală trebuie să fie activă și după ce apar copiii și, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viață.

Ar mai fi și altele, dar, în opinia mea, astea sunt cele mai importante”, declara Tavi Clonda în urmă cu ceva timp, potrivit WOWbiz. „Întâlnirea cu el [Tavi] mi-a întors viața cu susul în jos, mi-a schimbat valorile și mi-a alinat zbuciumul sufletesc.

Suntem de peste 6 ani împreună și am construit împreună cât pentru 6 vieți. Abia aștept să văd ce o să mai vină! @taviclonda #victorienii #taticlonda #loveofmylife”, scria și Gabriela Cristea în mediul online, în 2019.

Citește și:

Motivul din cauza căruia Gabriela Cristea a făcut atac de panică: „Habar n-aveam ce mi se întâmplă”

Gabriela Cristea duce o nouă luptă cu firma lui Marcel Toader, la doi ani de la decesul omului de afaceri

Cum arăta Gabriela Cristea când s-a lansat în televiziune. „La fiecare emisiune mă machiam singură”

Gabriela Cristea, despre al treilea copil: „Dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin”

În noiembrie 2020, în emisiunea La Măruță, vorbind despre o declarație mai veche referitoare la un al treilea copil, prezentatoarea TV a adăugat: „Chiar vreo doi [copii] aș [mai] fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea.

Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: «Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei». A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina.

Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par.

Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter